Štrbac: "Pobeda bi nas vratila tamo gde pripadamo"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.11.2014.
17:22
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Nakon mini serije od dva vezana poraza u domaćem šampionatu fudbaleri Napretka pokušaće da na domaćem terenu osvoje tri boda protiv ekipe Donjeg Srema i tako eventualno naprave pomak sa pretposlednje pozicije na tabeli.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka iz Kruševca vezali su dva poraza u poslednja dva kola domaćeg prvenstva pa pred sam smiraj jesenjeg dela sezone zauzimaju pretposlednju poziciju na tabeli.

Priliku da se pomaknu iz crvene zone "Čarapani" će imati u subotu kada na stadion pod Bagdalom stiže ekipa Donjeg Srema.

"Srem je ekipa koja bolje igra u gostima nego na domaćem terenu. Pored Spalevića imaju još par dobrih igrača. Igraju agresivno i pokušaće da iz polukontri i kontri ugroze naš gol. Igrači moraju biti koncentrisani svih 90 minuta" rekao je trener Napretka Saša Štrbac.

Superligaš iz Kruševca ima samo 10 osvojenih bodova i nalazi se na pretposlednjoj poziciji na tabeli, dok Donji Srem trenutno bitiše na jedanaestom mestu sa pet bodova više od svog narednog rivala.

"Nama ne preostaje ništa drugo nego da uzmemo ta tri boda koja nas mogu vratiti tamo gde po igrama i pripadamo" ističe Štrbac.

Duel sa Donjim Sremom biće poslednji u kalendarskoj godini na izmaku koji će fudbaleri Napretka odigrati pred svojim navijačima pa trener Štrbac poziva Kruševljane da napune tribine.

"Pozivam navijače da dođu u što većem broju jer nam je podrška preko potrebna i da svih devedeset minuta budemo kao jedno, da uzmemo tri boda i da na Banjicu odemo mirnih glava" zaključio je Štrbac.

Za utakmicu 14. kola JSL sa Donjim Sremom trener Napretka neće moći da računa na suspendovanog Uroševića a pod znakom pitanja je i golman Popović koji se povredio na treningu.

Dobra vest je to što se u takmičarski ritam vraća Srđan Dimitrov koji je tokom jeseni propustio veliki broj utakmica zbog problema sa povredama.

Utakmica 14. kola Jelen Superlige između Napretka i Donjeg Srema igra se u subotu sa početkom od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke