Štrbac: "Moj tim će igrati na gol više"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.10.2014.
16:39
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Novoimenovani šef stručnog štaba Napretka iz Kruševca Saša Štrbac najavio je da će njegov tim od duela sa Spartakom igrati na gol više.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca doneo je odluku da kratkoročna saradnja sa Brankom Smiljanićem bude okončana zbog nemogućnosti da trener obavlja svoju funkciju na nesmetan način.

"Nadali smo se da će FSS omogućiti Branku Smiljaniću da sedne na klupu Napretka, a kako se to nije desilo, mi smo morali da raskinemo saradnju sa šefom stručnog štaba. Logičan sled događaja je bio da ekipu nastavi da vodi Saša Štrbac, koji je kvalitetan trener" rekao je danas sportski direktor Napretka.

Saša Štrbac obavljao je ulogu pomoćnika od trenutka kada je Branko Smiljanić imenovan za trenera a od duela sa Spartakom preuzeće ulogu šefa stručnog štaba.

"Moj tim će igrati ofanzivno, za gol više, jer takav sam po karakteru, takav sam bio kao igrač i to ću i tražiti od igrača. Hoću da ih boli, hoću da izgaraju na terenu kao što ja izgaram na aut liniji, hoću da se raduju isto kao što se i ja radujem" rekao je Štrbac.

U duelu sa Spartakom trener Napretka neće moći da računa na Miloša Cvetkovića koji je u sredu zadobio frakturu jagodične kosti.

"Idemo u goste ekipi koja nije ljubazna prema gostima i ne daje im puno bodova. Imaju nekoliko odličnih igrača, ali i mi imamo igrače koji će im parirati u svakom delu" zaključio je Štrbac.

Utakmica 8. kola JSL između Spartaka i Napretka igra se u subotu od 15 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke