Štrbac: "Kraj Morave tražimo izgubljene bodove"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.10.2014.
15:28
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Saša Štrbac poručio je da će njegovi izabranici pokušati da u Čačku osvoje tri boda koje su izgubili na domaćem terenu u duelu sa Novim Pazarom.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Takmičenje u Jelen Superligi nastavlja se za vikend utakmicama 11. kola a među klubovima koji nisu imali obaveza u nacionalnom kupu sredinom sedmice nalazi se i Napredak.

Činjenicu da se ekipa oprostila od takmičenja u Kupu u ranoj fazi trener Saša Štrbac iskoristio je za što bolju pripremu duela sa Borcem iz Čačka koji je na programu 1. novembra.

"Mi Borac poštujemo, radi se o timu koji zna da igra na rezultat. Ali, od kako sam ja postao šef stručnog štaba, Napredak igra svaku utakmicu na pobedu. Tako je bilo i u Subotici, tako je bilo i protiv Radničkog i protiv Pazara. Tako će biti i protiv Čačka" izjavio je Štrbac.

Fudbaleri Napretka pretrpeli su u prethodnom kolu poraz na domaćem terenu u duelu sa Novim Pazarom pa trener Kruševljana vidi duel kraj Morave kao priliku da se povrati izgubljeno.

"Nadam se da ćemo iz Čačka vratiti tri boda koje smo nesrećno izgubili ovde" konstatovao je Štrbac.

Stručni štab kruševačkog Napretka za duel u Čačku neće moći da računa na povređenog Cvetkovića ali ni na Brazilca Velkera koji je obnovio povredu kolena i pomoć će potražiti u domovini.

Utakmica 11. kola Jelen Superlige između Borca i Napretka zakazana je za 1. novembar i igra se od 17 časova na "Gradskom stadionu" u Čačku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke