Strasti se ne smiruju, ponovo se oglasio Lalatović!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 18.12.2018.
21:45
Izvor: Sportske.net

Lalatović se opet oglasio, ovoga puta zbog objave portparolke Napretka iz Kruševca.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Valentina Vasić, portparolka Napretka iz Kruševca, postavila je pitanje na konferenciji za novinare nakon meča Napretka i Radničkog iz Niša, nakon čega je Nenad Lalatović oštro reagovao.

Nastao je skandal o kojem ste mogli da čitate OVDE, a nakon oglašavanja jednog i drugog kluba, predsednika Napretka, oglasila se i Valentina rekavši da je izvršeno nasilje nad ženama.

Lalatović je dao odgovor i na to.

"Drago mi je što je cela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje. Dešavanja na konferenciji su snimljena kamerom, javnost neka donese sud ko je kriv.  Nasilje nad ženama je vršeno, ali nad mojom nekadašnjom suprugom, majkom moje dece i nad mojom devetogodišnjom ćerkom. 

Unapred pripremljen „Kruševački scenario“ je pao u vodu, otišli su daleko sa uvredama  i sada se u javnosti izvinjavaju. Ponavljam, neka narod pogleda šta se sve juče dešavalo i narod neka sam donese sud", rekao je Nenad Lalatović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 19.12.2018
07:47

Lalo 1000% si u pravu, nadam se da ćeš pronaći neki strani klub da napraviš dobru karijeru, ovde je to nemoguće.

avatar
Srpska Bosna
Wednesday, 19.12.2018
02:53

Lalatovicu Mancester te ceka tebe pusti vise taj Krusevac nije to tvoj nivo!!!

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 19.12.2018
02:47

Gledao sam. Bilo njeno pitanje provokacija ili ne ona ga je postavila kulturno i on je trebao na isti nacin da odgovori a da joj onako odgovori. Retko nekulturan lik.

avatar
Čeki
Wednesday, 19.12.2018
02:19

Ne opravdavam njegovo ponasanje , jer tako trener ne sme uopste da se ponasa ni u jednoj situaciji. Medjutim, ona je njega provocirala svesno i bezobrazno se ponela sto malo i olaksava Lalatovicevu poziciju, ali daleko od toga da nije kriv.

avatar
-SCG-CG
Wednesday, 19.12.2018
00:56

Gospodin! A ova vjerujem da je smisljala 6 sati odgovor zajedno sa jos troje ljudi. Sto nije odgovorila odma ako je imala sto ? Zato sto je znala da je on u pravu i nije tolki kapacitet da se odma odbrani.

avatar
meh123
Tuesday, 18.12.2018
22:59

Skandal: "an action or event regarded as morally or legally wrong and causing general public outrage." Nema ovde skandala, samo drame. I lol, "nasilje nad zenama," kako je nije sramota. Jeste, ponasao je se lose, ne, to nije "nasilje."