Strašan kijamet u Humskoj, da li su uslovi regularni?

Autor: Ivan Cvetković
petak 14.12.2018.
18:34
Izvor: Sportske.net

Postavlja se pitanje hoće li se i ostale utakmice 21. kola Superlige odigrati pošto je najavljeno slično vreme i ovog vikenda.

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

Meč 21. kola Superlige Srbije između Partizana i Mačve je ipak počeo bez obzira na teške uslove u Humskoj.

Srbiju je danas prekrio snežni pokrivač, a naročito se to odrazilo na teren stadiona Partizana koji je morao biti očišćen nekoliko puta ne bi li se stekli uslovi za odigravanje meča.

Sudija Aleksandar Živković je u dogovoru sa delegatom ipak dao dozvolu da meč počne, ali nakon 25 minuta nismo videli previše šansi na obe strane.

Prizor u Beogradu stavlja dilemu na to da li je odluka glavnog arbitra ispravna i da li su se stekli optimalni uslovi za odigravanje fudbalske utakmice.

Nema mnogo navijača na tribinama, a ovako je to izgledalo prilikom izlaska igrača na teren.

Sada je situacija još teža, pa procenite sami.

Humska sneg Macva Partizan

Humska sneg Macva Partizan

Humska sneg Macva Partizan

Humska sneg Macva Partizan

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Friday, 14.12.2018
19:44

Lepo je za igranje... Samo crvena lopta i pichi.

avatar
DekiStankovic5
Friday, 14.12.2018
19:42

Kakvo crno regularno.Postoje dve opcije,Kokeza im nije 'dao' I Vucic,morali da igraju,ima I ona druga,prijateljska utakmica pa da se odigra nevezano za vreme posto je ocigledno da ce se celo kolo odloziti pa da uprava Partizana moze da zapuca iz svih oruzja kako je neregularno.A stvarno bih voleo da vidim ko je odgovoran za odigravanje ove utakmice,neverovatno!

avatar
svojnasvome
Friday, 14.12.2018
21:13

Sad vidis posle rezultata 0-0 kolko je glupavo tvoja izjava i pored svega sta se radi dobar obraz imas nema sta.....isto kao u Kruševcu npr kad je partizan igrao u kaljugi a zvezdi odloženo.....pošto ce padati sneg celu noć sad ce se lepo odloziti zvezda kako bi mezimice imala regularne uslove (jer pored sudijske, drzave, svih para koje se guraju i ovo je potrebno).....nema tu regularnosti al ne zbog snega.....