Strahinja Pavlović se već ''naoštrio'' za Mančester!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2019.
11:05
Izvor: Sportske.net, tv prva

Dan po povratku iz Astane, mladi štoper Partizana gostovao je jutros na TV Prva.

EPA/SRDJAN SUKI
EPA/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Strahinja Pavlović je u Kazahstanu odigrao još jednu briljnatnu utakmicu u dresu Partizana, kao ugavnom i ostatak tima koji je ostvario važnu pobedu rezultatom 2:1 i uvećao šanse za plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

''Nije bilo lako, morali smo jako dobro da se pripremimo, da uđemo snažno i motivisano, ispunili smo svaki dogovor koji smo imali u svlačionici i ostvarili pobedu'', istakao je Pavlović na početku razgovora u Jutarnjem programu TV Prva, a onda otkrio i koliko su vremena crno-beli imali za slavlje.

''Imamo sat-dva, eventualno celu noć da proslavimo, ovoga puta smo dugo putovali, kasno smo stigli i otišli smo svojim kućama''.

O treneru Savu Miloševiću i njegovim saradnicima ima samo reči hvale. Njihovim dolaskom Partizan je bukvalno preporođen.

''Ja ga jako volim, zaista je sjajan trener. Ujedinio je našu ekipu, počeli smo da igramo dobar fudbal. Ceo stručni štab nam je zaista odličan, od kondicionog trenera, do analitičara, svi su posvećeni maksimalno svom poslu. Odlična je atmosfera, porodična, sve je za sada super'', istakao je Pavlović.

Posle pobede nad Astanom, Partizanove ambicije su sada možda još u veće, zašto ne napasti i prvo mesto u grupi?

''Mislim da imamo tešku grupu, AZ je odlična ekipa, igra sjajan fudbal, ima dosta mladih igrača, i Astana dobro igra kod kuće. Mančester je Mančester, svaka utakmica je teška, biće teško protiv Mančestera, ali nadamo se da ćemo uspeti da ih pobedimo.

Naravno, mi idemo sad na prvo mesto... Ali, bitno je da igramo proleće u Ligi Evrope, da prođemo dalje, to je najbitnije za klub trenutno'', naglašava Pavlović.

On je nedavno izabran i u konkurenciju za nagradu ''Zlatni dečak''.

''Ima nas sada 40 u konkurenciji, bio je najpre širi spisak od 60. Čitao sam spisak, ima fenomenalnih igrača. To je velika čast za mene, nas trojica-četvorica smo 2001. godište, ostali su svi stariji'', podseća Pavlović.

O njegovom transferu se čitavog leta pisalo, na kaju je ostao u Partizanu, ali nimalo ne žali zbog takvog raspleta.

''Potpisao sam novi ugovor na pet godina, zadovoljan sam u Partizanu, videćemo šta će biti dalje'', zaključio je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 05.10.2019
12:28

Strahinja Pavlović je najtalentovaniji štoper na svetu, blago Partizana, ne mogu da kažem i srpskog fudbala jer FSS od zvezde ne sme da pozove najtalentovanije igrače Partizana u selekcije u kojima zaslužuju da igraju. Strahinja zaslužuje u A, Filip Stevanović i Lazar Pavlović u U21. Milenkovića nisu zvali ni u U21 dok nije potpisao napravio odlazeći transfer iz Partizana - Kokeza odlazi!

avatar
REVØLT
Saturday, 05.10.2019
11:33

Samo desnog beka da dovedemo na zimu, to je sve sto trazim od Savudina.

avatar
partizan1
Saturday, 05.10.2019
14:00

Treba i stoper, ostojic je pred krajem karijere, zaista me odusevljava svojim partijama s obzirom na njegove godine. I naravno jedan centarfor, iako je Sadik sve bolji, ne bi skodilo malo konkurencije. Nadam se da se slazes?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 06.10.2019
11:46

Vreme je za opraštanje još jedne ružne prošlosti.

avatar
REVØLT
Sunday, 06.10.2019
11:43

Nadam se da je to samo retoricko pitanje jer sam vec sto puta napisao isto sto i ti:-D