Strahinja Pavlović otkrio tri omiljena inostrana kluba, hoće li zaigrati za neki od njih i šta je sa Seltikom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.07.2019.
22:55
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Seltik ipak nije među ta tri, iako se poslednjih dana najviše govori o njihovom interesovanju za mladog Partizanovog štopera.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Uporedo sa Partizanovim pripremama za revanš meč protiv Konas Kija u četvrtak, traju i medijske spekulacije oko interesovanja škotskog Seltika za Strahinju Pavlovića, pogotovo posle dolaska Nila Lenona na prvu utakmicu protiv Velšana u Rilu i njegovog razgovora sa 18-godišnjim fudbalerom.

Pavlović je i tu temu prokomentarisao u današnjem razgovoru sa navijačima na ''Instagramu'', a osim navijača javljali su mu se i saigrači, poput Zlatana Šehovića ili Lazara Pavlovića.

Podsetimo, pre Seltika, spekulisalo se i o interesovanju Juventusa, ali je potom usledilo zatišje, pošto je Juve već doveo pojačanja na štoperskim pozicijama.

''Što se mene tiče, skoncentrisan sam na obaveze u klubu kao da ću još dugo biti tu. U ovom trenutku zaista ne mogu da procenim šta bi sve moglo da se izdešava do završetka prelaznog roka.

Po mom ukusu su Real, Juventus i Mančester junajted. Eto, ne bih imao ništa protiv da u određenom delu moje karijere zaigram za neki od ovih klubova'', istakao je Pavlović i najavio svoj prvi seniorski gol već u četvrtak protiv Velšana.

Kompletan razgovor sa njim možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 30.07.2019
06:20

Uz De Lihta najboljeg mladog štopera na svetu žele nekoliko klubova, a najbliža opcija je prodaja Juventusu uz ostanak na pozajmici u Partizanu. Nemojte da ga prodajete sada, skočiće mu cena ako igra LE i ako realno igra za A reprezentaciju jer je uz Milenkovića najbolji srpski štoper, ako su realni i pošteni prema njemu iz FSS. Druga stvar nemojte da ga prodajete ispod cene jer već sada vredi 20M €, a do kraja prelaznog roka može da vredi I više jer je igrač koji trenutno u svetu najviše napreduje od jedne do druge utakmice tj. najbrže napreduje. Trenutno u ofanzivi pa me ne bi čudilo da počne iz igre da daje golove kao štoper, ono što niko u svetu ne može da uradi, naravno desi se nekom štoperu, ali ne postaje konstanta. Nema prodaje najboljih igrača Partizana, dovedite pojačanja!

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 30.07.2019
03:08

Juventus, 5 miliona, procenti...

avatar
Consigliere 1927
Monday, 29.07.2019
23:58

Jos pasulja i jos kaljenja ti treba do tih kluba trenutno, ali to ne znaci da nekad neces zaigrati za njih. Trenutno si daleko od njih, a to sto se pecaju navijaci Partizana o nekom transferu posle jedne polusezone u kojoj si vise golovao dobio nego utakmica odigrao to je vec njihova stvar jer nisu realni. Jedino ako cuvena Fiorentina ne dodje po tebe...

avatar
REVØLT
Tuesday, 30.07.2019
08:16

Rece navijac kluba koji veruje u to da je sve cisto kod prodaje brace Ilic, povratka Boacija i Degeneka i dolaska pa odlaska Causica Hahaha

avatar
REVØLT
Thursday, 01.08.2019
00:18

Da su to sve sami sumnjivi i transferi.liseni svakog rezona sa obe strane.

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 31.07.2019
18:08

A sta tu ne treba da bude cisto? Ne kontam ovu konstataciju tvoju? Sta si hteo da kazes?

avatar
Südkurve München
Monday, 29.07.2019
22:57

Inace svi "sumnjivi" klubovi 😂😂😂
PS. Ne ubrajam Mancester Junajted

avatar
REVØLT
Tuesday, 30.07.2019
08:15

I njih su neretko znale da guraju sudije.