Strahinja Pavlović od 50 miliona?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.04.2020.
19:07
Izvor: Sportske.net, RTS

Hoće li se ostvariti ove reči?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ako sve bude kako je planirano, Strahinja Pavlović bi u julu trebalo da se priključi ekipi Monaka sa kojim je zimus potpisao ugovor, ali je u Partizanu ostao kao pozajmljen igrač.

Neizvesno je u ovom trenutku da li će se i kada nastaviti tekuća sezona, a ako nastavka ne bude, nedavno gostovanje ekipi Voždovca moglo bi da se ispostavi i kao njegov oproštajni meč u dresu Partizana.

A dok svi čekamo rasplet, Pavlović je govorio za RTS i tom prilikom se podsetio reči svog nekadašnjeg trenera iz omladinskih kategorija, Slađana Šćepovića: ''Ako ne budeš vredeo 50 miliona evra - nemoj mi se javljati''.

''Da, rekao mi je to... Kazao mi je - ili ćeš me slušati i biti fudbaler ili ćeš... da ne kažem sad šta, uglavnom otići na drugu stranu'', otkriva Pavlović.

Za sada, iako će u maju napuniti tek 19 godina, Pavlović vredi bar 10 miliona evra koliko je Monako pristao da plati Partizanu na ime obeštećenja, uz dodatne bonuse.

Ako nastavi da napeduje, ne bi trebalo da iznenadi i ako se Šćepovićeve reči obistine.

Naredni Pavlovićev cilj je seniorska reprezentacija Srbije, pa ko zna, možda ga budemo videli među ''Orlovima'' već u prvoj narednoj utakmici, najverovatnije protiv Norveške u baražu za plasman na EP, kad se za to steknu uslovi.

''Priznajem da razmišljam i o seniorskoj reprezentaciji. To mi je želja. Mislim da ćemo savladati i Norvešku i narednog protivnika. I otići na Evropsko. Nadam se pozivu'', istakao je Pavlović.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Monday, 06.04.2020
09:24

Dobro su ga uvaljali ovi iz Partizana, svaka cast jos jednom!

avatar
Dante Hell
Sunday, 05.04.2020
22:23

Od 150, ne 50. 😂😂😂

avatar
Sunday, 05.04.2020
20:17

Upariti sto pre njega i Blekija u reprezentaciji, ako treba, neka Tumba predje i na 3-4-1-2.