''Stopostotni'' Ivica Iliev? Ali, ova dva Zvezdina fudbalera su mu neostvarene želje!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.01.2018.
11:37
Izvor: Sportske.net, Happy TV

Nije ih dovoljno snažno želeo, ili je Zvezda bila brža? A znate li koga je Partizan pobedio u trci za Ukrajinca Vakulka?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Zimski prelazni rok je i dalje najaktuelnija tema kada je fudbal u pitanju, a Partizan je za sada uspeo da angažuje trojicu novih igrača, Uroševića, Ivanovića i Vakulka.

Na tu temu, sportski direktor Partizana Ivica Iliev govorio je tokom gostovanja u Jutarnjem programu ''Happy TV''.

Na početku razgovora se osvrnuo na svoj ukupni učinak od kada je došao na funkciju koju i dalje obavlja.

''Uveren sam da sam doveo sve koje sam ZAISTA, zaista želeo. Bilo je i još nekoliko igrača sa kojima sam pregovarao, ali kada nemate maksimalnu energiju, kada se dvoumite malo, onda ja i ne guram onako do kraja. Svakog igrača koga sam stopstotno želeo, uspeo sam da dovedem i na to sam ponosan'', istakao je Iliev.

Potom je prokomentarisao aktuelni prelazni rok i najavio još dobrih vesti za navijače Partizana.

''Što se tiče ovog prelaznog roka, doveli smo trojicu igrača na pozicijama na kojima smo imali potrebu - najboljeg igrača Superlige Đoleta Ivanovića, zatim, što je raritet, kapitena mlade reprezentacije Ukrajine Vakulka i bili brži od nekih konkurenata iz regiona, koji slove za klub koji najbolje prodaje sa prostora bivše Jugoslavije. Mnogo toga dobrog smo uradili, doveli i levog beka Uroševića. Ostalo je da se popune još jedna-dve pozicije'', objašnjava Iliev.

Voditelje je zanimalo da li je bilo i trke sa Crvenom zvezdom kada su u pitanju pojačanja, a Iliev je kao najupečatljiviji primer istakao transfer Sejdube Sume.

''Bio je slučaj za najplaćenijeg igrača u istoriji, za Sumu, koji je bio dogovoren za sumu od 1.1 milion evra, ali onda se uključio još jedan naš rival, da kažem tako, i u nekoj licitaciji cena je otišla na 1.6 miliona'', podseća Iliev.

Usledilo je pitanje da li su Kanga i Ben bili kandidati za Partizan.

''Dobro ste informisani, stvarno. Oni su igrači koji su bili i Partizanu ponuđeni, ali to se radi, dosta igrača se ponudi i jednom i drugom klubu. Možda su neki naši igrači ponuđeni njima, možda sam i ja imao neke igrače koji su naše gore list u planu, ali zbog postojećeg igračkog kadra ih nisam doveo. Oni su ih posle doveli u Zvezdu'', istakao je Iliev.

Sledeća tema bili su zlatni srpski ''Orlići'' od kojih sada ubedljivo najveću pažnju privlači Sergej Milinković-Savić, za koga se utrkuju najbolji evropski klubovi.

''Njegova vrednost će se definitivno videti kada neko plati i koliko plati za njega. Divne teme danas sa vama, jer je to tema koja je problematična u našem fudbalu.

Partizan vraća tu decu nazad u poslednje dve godine. Vratili smo Marka Jankovića iz generacije '95, Danila Pantića iz generacije '96. iz Čelsija'',
naglašava Iliev.

Na kraju, ono što navijači Partizana jedva čekaju - dvomeč sa Viktorijom Plzenj u 1/16 finala Lige Evrope.

''Veliki meč nas očekuje, izuzetno bitna utakmica koja može da ispiše stranice istorije Partizanove familije. Već smo napravili istoriju, ali želimo još jedan korak.

Verujem  da ćemo i proći Viktoriju Plzenj, poslednji put kad sam bio u ovoj emisiji, to je bilo pred Jang bojs'',
prisetio se Ivica Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Saturday, 27.01.2018
23:07

Vratili ste ta dva igraca jer su oni to zeleli, zeleli su da igraju a ni u filijalama svojih klubova nisu dobili sansu, tako da je najbolje bilo za njih da se vrate da igraju u Partizan

avatar
Partizan/Lazio
Saturday, 27.01.2018
14:13

Naslov bas i nema veze sa njegovom izjavom, ovo da se isti igraci nude na obe strane je vec x puta ispricana prica i to svi znaju. Agentima je u interesu da se oba kluba upecaju na istog igraca jer onda krece licitacija sa platom i provizijom.

avatar
Saturday, 27.01.2018
12:43

Pa da, sad su jedna ili dve pozicije, a do pre neki dan su bile minimum dve. I koliko si onda zeleo Ivanica, 95 posto? Petrovica 98? Zdjelara sad zelis 99? Pazi, to nije 100 vec jedan procenat manje...

avatar
Partizan/Lazio
Saturday, 27.01.2018
14:15

Ocigledno da necemo uspeti da prodamo Tavambu.

avatar
Partizan/Lazio
Saturday, 27.01.2018
18:32

Igra ce nam opet ispastati zbog njega, bice teror za gledanje.

avatar
Saturday, 27.01.2018
14:32

Izgleda da je tako:-/