Štoper se vratio u Voždovac

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.07.2020.
00:03
Izvor: Beta

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je prvo pojačanje kluba za narednu sezonu štoper Marko Gajić.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Gajić je već bio član Voždovca, čiji dres je nosio od 2016. do 2018. godine kada je odigrao više od 50 mečeva. Prethodne dve sezone proveo je u Olimpiji iz Ljubljane.

"Jako sam srećan i lepo je vratiti se u klub u kojem sam proveo najlepše momente u svojoj karijeri. Sa trenerom Damjanovićem sam saradjivao i u prethodnom stručnom štabu u ovom klubu, tako da neće biti mnogo nepoznanica za mene i jedva čekam nove izazove"
, rekao je Gajić, prenosi klub.

On je konstatovao da Voždovac ima jako mladu ekipu i da nema sumnje da će moći da pomogne svojim iskustvom.

"Otišao sam iz kluba pre dve godine, ali Voždovac je ostao najbolje organizovan klub u zemlji, ekipa se jako dobro selektira i ima jako mnogo talenata. Kapiten Nikolić i Stuparević bili su moji saigrači u prethodnom mandatu u klubu, tako da sam se i sada jako brzo uklopio",
dodao je Gajić.

Što se naredne sezone tiče, Gajić je rekao da je tim "jako perspektivan" i da smatra da je "borba za Evropu realan cilj".

"Naravno, naredna sezona neće biti nimalo lagana zbog broja ekipa koji će nastupati i zbog ritma i broja mečeva koje treba odigrati. Na početku će svi pokušavati da se dokažu rezultatima i dobro startuju, ali ja verujem u Voždovac i zbog toga sam opet ovde", rekao je on.

Trener Jovan Damjanović istakao je veliko zadovoljstvo zbog toga što se Gajić priključio ekipi na pripremama u Vrnjačkoj Banji.

Baner

"Veliki je profesionalac i odličan igrač i to je profil fudbalera koji nam je trebao. On je definitivno jedan od momaka koji čine trening, igru i atmosferu mnogo boljim, kako fudbalskim, tako i ljudskim kvalitetima", rekao je on.

Gajić se odmah priključio novim saigračima u Vrnjačkoj Banji i ušao je u trenažni proces.

"Zmajevi" će u Vrnjačkoj Banji ostati do 17. jula, a prva kontrola utakmica očekuje ih u subotu kada će im rival biti ekipa Sloge iz Kraljeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke