Štoper otkrio - Nije na Krstajićevom spisku!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.05.2018.
17:41
Izvor: Sportske.net

Benfika je u utorak obavestila fudbalsku javnost u Srbiji da Ljubomir Fejsa nije na širem spisku Mladena Krstajića, a danas se oglasio još jedan srpski internacionalac.

Epa-Efe/Yonhap
Epa-Efe/Yonhap

Povezane vesti

Širi spisak sa imenima srpskih fudbalera koji i dalje konkurišu za nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji ostao je tajna za domaću javnost.

Savez i selektor odlučili su da je najbolje da javnosti ne bude predočeno ko konkuriše za mesto na konačnom spisku zbog čega je od početka nedelje bilo dosta spekulacija.

Juče je Benfika na zvaničnom sajtu saopštila koji će igrači tog kluba imati obaveze u nacionalnim timovima tokom leta, a među njima nije bilo Ljubomira Fejse!

Dan kasnije putem ruskih medija stiže vest da na širem spisku Mladena Krstajića nema ni štopera novog šampiona tamošnje Premijer lige.

Nemanja Pejčinović je u izjavi za ruske medije poručio da sigurno neće igrati na Mundijalu "zato što ga ne zovu u reprezentaciju".

Kako je izjava stigla u momentu kada je aktuelna priča o širem spisku logično je zaključiti da se Nemanja Pejčinović nije našao na njemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Wednesday, 16.05.2018
19:32

Redigovanje: Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic- Basta, Rukavina, Gajic, Ivanovic, Milenkovic, Spajic, Veljkovic, Tosic, Nastasic, Kolarov, Obradovic, Rodic- Gudelj, Maksimovic, Lukic, Matic, Milivojevic, Radoja- Sulejmani, Zivkovic, Gacinovic, Milinkovic-Savic, Tadic, Jojic, Ljajic, Kostic, Radonjic, Mitrovic, Jovic, Prijovic, Pesic ili Djurdjevic. Dakle, Ivanovic bi se prebacio na stopera, a Gajic bi bio treci (a zapravo mozda cak i tek cetvrti) desni bek. Sada me samo zanima da li ima obraza da ne pozove ni Mikija Sukija...

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 16.05.2018
21:32

Odlican spisak , ma tolikom uzorku je to najbolje sto imamo s tim sto ni Pesic ni Djurdjevic ne bi smeli videti dres a Grujic je mogao dobiti mesto :)

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Thursday, 17.05.2018
07:59

Hvala. Pesic ili Djurdjevic bi mogli da budu na ovom sirem spisku od 35, naravno da nemaju mesta u avionu za Rusiju. Sto se tice Grujica, verovatno ga je i dobio isto kao i Radonjic, a izgleda da nece biti Veljkovica i Nemanje Maksimovica...

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Wednesday, 16.05.2018
18:47
avatar
Amar Zornic
Wednesday, 16.05.2018
18:16

Veljkovic , ivanovic , nastasic , Tosic ( ne treba zvati levog beka pored kolarova jer tosic moze i to igrati ) i Milenkovic bi trebali u Rusiju , a siguran sam da ce poziv dobiti i Maksa iako po kvalitetu i nije za to

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 16.05.2018
18:36

Maksimovic nije, a Tosic jeste? Auu brate...

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 16.05.2018
21:29

Tosic ove sezone igra u strasnoj formi u boljem timu nego u kome je trenutno Maksa koji je stalno kiksao u dresu reprezentacije i dosta je nespretan , status u Napoliju je takodje bio los .

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Wednesday, 16.05.2018
18:47

A ako se Nastasic ne oporavi, Spajic ulece:-D

avatar
Navijač Juventusa
Wednesday, 16.05.2018
17:47

Otkrivam i ja - necu igrati za Mancester Siti jer me ne zovu da igram za njih tokom sezone. Sokantno.