Štoper Čukaričkog uveren, Crna Gora će pokazati pravo lice u Beogradu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.10.2018.
17:29
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Još jedan reprezentativac Crne Gore smatra da će "Sokolovi" odigrati mnogo bolje protiv Srbije u utakmici koja je na programu za mesec dana.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Sjajnu formu koju je dostigao u dresu Čukaričkog Boris Kopitović je preneo i na reprezentativni nivo. Protiv Srbije nije dobio šansu, ali je u Vilnjusu bio jedan od strelaca u ubedljivoj pobedi Crne Gore nad Litvanijom.

"Prvi gol za reprezentaciju, zaista neopisiv osećaj! Sigurno moj najdraži pogodak u karijeri", rekao je za sajt Čukaričkog reprezentativac Crne Gore.

Momak koji igra u Srbiji smatra da minuli međusobni susret "Orlova" i "Sokolova" nije dao pravu sliku o snazi selekcije Crne Gore.

"Taj susret nije pokazatelj naših pravih vrednosti. Srbija je ušla u meč mnogo bolje, a mi nismo uspeli da realizujemo ono što smo nameravali. Protiv Litvanije je sve došlo na svoje. Znali smo kako protivnik igra znali smo šta treba da radimo i na terenu smo to sproveli", dodao je Kopitović.

Crna Gora posle četiri odigrane utakmice ima sedam osvojenih bodova i zaostaje samo bod za vodećom Srbijom.

"Za prvo mesto ključan će biti meč u Beogradu, naravno. Misim da možemo da odigramo mnogo bolje nego što je to bio slučaj u Podgorici, da pokažemo mnogo više, pa neka bolji pobedi. Mi ćemo svakako dati sve od sebe", zaključio je štoper Čukaričkog.

"Brđani" takmičenje u Super ligi nastavljaju za vikend, utakmicom 12. kola sa ekipom Vojvodine u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke