Stolica: "Zadovoljan sam igrom i pobedom u Novom Pazaru"

Autor: Beta Beta
sreda 08.03.2017.
18:36
Izvor: Beta

Trener Voždovca Ilija Stolica rekao je posle današnje pobede u Novom Pazaru (1:0), u utakmici 25. kola Superlige Srbije, da je zadovoljan igrom njegovog tima i rezultatom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Voždovac je slavio u Novom Pazaru sa 1:0, a jedini strelac bio je Aleksandar Filipović u 86. minutu.Posle gola, domaći su protestvovali smatrajući da je Filipović bio u nedozvoljenoj poziciji, a prethodno su ukazali da su oštećeni i u 50. minutu, kada je sudija Aleksandar Vasić dosudio ofsajd i poništio gol Miloša Plavšića.

"Oba rivala imaju svoje ciljeve, ali je borba bila fer i korektna. Pokazali smo u većem delu meča ono što smo želeli, dominirali smo i stvarali šanse, a neki detalji, poput lošeg terena, uskraćuju publici mogućnost da uživa u tečnijoj igri. Od srca želim Pazaru da izbori opstanak", rekao je Stolica.

Trener Novog Pazara Nebojša Vučićević izjavio je da ne želi da komentariše suđenje, ali da je dobio uveravanja da je njegovom timu poništen regularan gol.

"Ono koji su bili u boljoj poziciji tvrde da je bio gol. Videćemo snimak, ali od saznanja da smo oštećeni nećemo imati koristi. Svesno smo prepustili inicijativu Voždovcu, ali nije bilo prevelike opasnosti po nas. Imali su oni šanse, kao i mi. Bili su bolji, spremniji su od nas. Ništa, ipak, nije gotovo. Hvala publici, koja nas je podrzala", naveo je Vučićević.

Posle nekompletnog kola, Voždovac je osmi na tabeli sa 34 boda, dok je Novi Pazar na poslednjem mestu sa 16. Novopazarci će u sledećem kolu gostovati niškom Radničkom, a Voždovac će biti domaćin Bačkoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke