Stolica: "Vojvodina u rangu sa 'večitima'"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.05.2017.
20:27
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Trener fudbalskog kluba Voždovac Ilija Stolica rekao je da se "Zmajevi" raduju još jednom u nizu duela sa najjačim protivnicima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon trijumfa nad Crvenom zvezdom i poraza od Partizana fudbaleri Voždovca u sredu dočekuju novosadsku Vojvodinu u okviru pretposlednjeg kola plej-ofa Superlige Srbije.

Strateg "Zmajeva" Ilija Stolica kazao je da treći vezani meč protiv najjačih timova iz lige predstavlja veliki izazov ali i uživanje za ekipu.

"Ovo je treća u nizu utakmica sa najjačim protivnicima u ligi. Vojvodina je klub koji izuzetno respektujemo, ali se i  radujemo susretu sa jednom takvom ekipom" započeo je Ilija Stolica.

Stolica je rekao da se raduje susretu sa sportskim prijateljima iz stručnog štaba novosadske Vojvodine i "Staru Damu" uporedio sa "večitima".

"Vojvodina je u rangu kvaliteta sa Crvenom zvezdom i Partizanom i oni su taj klub koji već dugi niz godina pokušava da prekine dominaciju dva vodeća kluba. Za sada im to nije uspelo, ali verujem da će uspeti u toj nameri bliskoj budućnosti" dodao je Stolica.

Voždovac na domaćem terenu ne zna za poraz u duelima sa Vojvodinom. "Zmajevi" su na šest utakmica odigranih u Beogradu slavili četiri puta, dok je dva puta Vojvodina ponela bod za Novi Sad.

"Gledamo naše želje i naš kvalitet. Na svom terenu želimo da potvrdimo dobre igre i potvrdimo imidž koji nas prati u srpskom fudbalu, a to je da budemo ekipa koja igra lep i atraktivan fudbal. Takođe želimo da ponovimo bar približno partiju koju smo već imali sa Vojvodinom u regularnom toku prvenstva" zaključio je Ilija Stolica.

Utakmica 6. kola plej-ofa Superlige Srbije između Voždovca i Vojvodine na programu je 17. maja sa početkom od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke