Stolica sprema igrače za duel sa učesnikom Lige šampiona

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.01.2018.
13:00
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine odradili su u ponedeljak ujutru dvočasovni trening u Beleku, na kojem je obavljena taktička priprema za sutrašnji duel sa Mariborom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Četvrtog dana boravka u Beleku fudbaleri novosadske Vojvodine odradili su intezivan dvočasovni trening na terenima fudbalskog centra "Titanic Deluxe Belek".

Paralelno sa fudbalerima Vojvodine na odlično pripremljenim terenima radili su i fudbaleri Anžija iz Mahačkale koji su smešteni u istom hotelu.

Ovodni deo treninga igrači su odradili sa kondicionim trenerom Duškom Koraćem, a kasnije je na scenu stupio šef struke Ilija Stolica.

Ekipa je sa trenerom radila na uvežbavanju kretanja i kombinacija za što veći posed lopte, a potom na pripremi i taktici za sutrašnji duel sa Mariborom.

Šampion Slovenije nastupao je prethodne jeseni u grupnoj fazi Lige šampiona i kao takav predstavljaće veliki izazov za osmoplasiranu ekipu Super lige Srbije.

Današnji trening propustili su teže povređeni Daniel Avramovski i novajlija Aleksandar Radovanović koji je doživeo povredu kolena nakon proklizavanja. Obojica će tokom dana obaviti dodatne lekarske preglede kako bi se precizno ustanovila vrsta i težina povreda.

Osim njih, na današnjem treningu crveno-belih nije bio prisutan ni član Upravnog odbora FK Vojvodina Ljubomir Apro, koji je juče, zbog poslovnih obaveza, morao da se vrati u Novi Sad, a to ukazuje da bi Vojvodina uskoro mogla da dobije novo pojačanje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Sandra Milivojevic
Tuesday, 30.01.2018
13:41

Prijateljska utakmica pocinje u 15:00 Maribor - Vojvodina nnhttps://www.youtube.com/watch?v=5N8V-xA9Tjc