Stolica "otpao" jer je imao "specijalne zahteve"?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.03.2019.
10:09
Izvor: Sportske.net

Partizan bi se pre dogovorio sa Radomirom Antićem nego sa Ilijom Stolicom?

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Proces traženja naslednika Zorana Mirkovića ispostavio se više nego komplikovanim za crno-bele, ali je na kraju pronađeno rešenje koje niko nije očekivao.

Savo Milošević će danas biti predstavljen kao novi trener Partizana, a u najužem krugu kandidata bili su još Milan Ristić (Teleoptik), Žarko Lazetić i Ilija Stolica.

Urednik i voditelj "Partizanovog vesnika" Željko Pantić otkrio je da se ponovo pregovarali sa Ilijom Stolicom, ali da je bivši igrač crno-beli imao "specijalne zahteve".

"Ilija Stolica koji, što dublje tone u svojoj karijeri, sve veće i veće zahteve ima kad pregovara sa Partizanom", rekao je Pantić.

On je uporedio trenutnu situaciju sa onom u kojoj se Partizan nalazio posle ostavke Ivana Tomića i podsetio da Marko Nikolić tada nije imao nikakve uslove. Drugačija iskustvo crno-beli imaju sa Stolicom.

"Njega treći put neko ubeđuje da preuzme Partizan, a on postavlja uslove kao da je bio trener Real Madrida i Barselone. Mislim da bismo se pre dogovorili sa Radomirom Antićem nego sa Ilijom Stolicom", primetio je Pantić.

Početkom nedelje spekulisalo se da je u pregovorima Ilije Stolice i Partizana "zapelo" oko dužine ugovora, odnosno da je Stolica tražio poverenje na duže staze, a da su crno-beli nudili ugovor do kraja sezone nakon čega bi usledila evaluacija urađenog i eventualni nastavak saradnje.

Moguće je i to da je Ilija Stolica želeo da promeni kompletan stručni štab i da sa sobom dovede svoje ljude, ali teško da je to bio kamen spoticanja jer vidimo da će sa Savom Miloševićem u Humsku stići i tri nova lica koja će biti kooptirana u stručni štab.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salijeri
Thursday, 28.03.2019
14:36

A ne.. Nego ce da pristane na tromesečni ugovor..

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 28.03.2019
13:26

* juna ili jula

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 28.03.2019
13:26

Onda probajte sa Anticem, sta vas kosta osim para Hahaha Inace, bolje neka Zeki pazi sta prica, eto ovog vec od juna ili juna, bice to mrtva trka sa BB:-D

avatar
Südkurve München
Thursday, 28.03.2019
12:42

Panjkovicu, poznavajuci te, znam da LAZES

avatar
ariton
Thursday, 28.03.2019
12:34

Pa kaži koji su to uslobi ili ćeš kao i dosad da lupaš gluposti.