Stolica izabrao da - zaćuti!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.04.2018.
14:56
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Ekipa Vojvodine sutra dočekuje ekipu Rada u 30. kolu Superlige, a trener Ilija Stolica danas nije želeo pred novinare da najavi ovaj meč.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Vojvodina će pokušati sutra protiv ''Građevinara'' da se eventualno izbori za sedmo mesto pred plej-of, ali uz uslov da Napredak u Kruševcu ne savlada ekipu niškog Radničkog.

Posle burnih dešavanja u Nišu proteklog vikenda, ali i žestokih prepucavanja posle te utakmice u kojoj su Radnički i Vojvodina remizirali (1:1), šef struke ''Lala'' Ilija Stolica odlučio je da danas na konferenciju za medije pošalje dvojicu svojih fudbalera - Marka Putinčanina i Lazara Zličića.

''Mislim da je izlišno pričati o našim ambicijama na ovom meču, iako je sigurno to da nas očekuje teška utakmica. Rad je u nezavidnoj situaciji i ovde će sigurno doći sa ciljem da ostvari što bolji rezultat.

Međutim, bodovi iz ovog meča su nam izuzetno bitni i preko potrebni kako bismo uhvatili priključak sa ekipama iz gornjeg dela tabele, odnosno napravili barem jedan iskorak ka ostvarivanju našeg cilja'',
izjavio je Putinčanin.

Lazar Zličić se nada ranom vođstvu svog tima.

''Očekuje nas težak meč, u kojem su bodovi jednako potrebni nama koliko i njima.

Međutim, činjenica da se utakmica igra na našem stadionu u Novom Sadu obavezuje nas da pružimo maksimum i osvojimo tri boda, a moja želja je da sutra napokon otvorimo meč u prvom poluvremenu, jer smatram da bi nam to mnogo pomoglo da do kraja dođemo do pobede. Nadam se da će tako i biti'',
izjavio je Zličić.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 04.04.2018
15:28

Kakvo samo crno cutanje, podneo je ostavku, uspeli su i njega da oteraju...