Stolica: "Dočekujemo evropski Partizan, uloga favorita na njihovoj strani"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.11.2017.
17:33
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica čestitao je Partizanu na fenomenalnom rezultatu u Evropi i poručio da će njegova ekipa znati kako da dočeka favorizovanog rivala.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan pretrpeo je samo jedan prvenstveni poraz od početka tekuće sezone, a u sredu ga očekuje gostovanje ekipi kojoj je pošlo za rukom da slavi u Humskoj.

Voždovac u sredu od 16 časova dočekuje crno-bele u okviru 19. kola Super lige. Trener "Zmajeva" Ilija Stolica iskoristio je priliku da u najavi meča sa Partizanom čestita bivšem klubu na uspehu ostvarenom u Evropi.

"Interesantan meč je pred nama, to je sigurno. Želim da iskoristim priliku da čestitam Partizanu na fenomenalnom uspehu, ne samo za njih, već i za sve nas koji igramo Super ligu, jer je to pokazatelj da ono što se igra kod nas može da se izmeri na evropskom tržištu. Čestitam im od srca", rekao je Stolica.

Voždovac je u prvom ovosezonskom okršaju sa Partizanom slavio rezultatom 3:1 i Stolica se nada da bi njegova ekipa mogla da ponovi dobro izdanje iz Humske.

"Dočekujemo šampiona, evropski Partizan. Uloga favorita je na njihovoj strani. Mi ćemo znati kako da ih dočekamo na pravi način. Na terenu ćemo pružiti ono što se od nas očekuje. Mislim da već imamo svoju prepoznatljivu igru. Jednom smo uspeli da uradimo neke stvari protiv Crvene zvezde i Partizana, tako da se nadam da ćemo umeti to da ponovimo", kazao je trener Voždovca.

Stolica je pozvao navijače Voždovca i ljubitelje fudbala da napune tribine na krovu TC "Stadion".

Kadrovska situacija u ekipi iz beogradskog naselja Braće Jerković je dobra i samo Jovica Blagojević koji je duže odsutan ne konkuriše za sutrašnju utakmicu.

"Partizan je već duže vreme u ovakvom ritmu utakmica i mislim da su igrači na to navikli. Jasno je da imaju širok izbor igrača i mogućnost rotacije koja je neminovnost. Partizan na svakom mestu ima po dva podjednako dobra igrača, znaće da to zarotira i izađe sa najjačim mogućim sastavom. Sutra očekujem svež i veoma motivisan Partizan", konstatovao je Stolica.

Partizan sutrašnju utakmicu dočekuje nakon nedeljnog remija sa Spartakom, a Voždovac je dan ranije remizirao sa Borcem u Čačku.

Utakmica Voždovac - Partizan igra se u sredu od 16 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cole50
Tuesday, 28.11.2017
20:17

Ti si trener koji treba sedeti na nasoj klupi a ne Djukic

avatar
miki1108
Tuesday, 28.11.2017
21:40

Pa lepo prica o vama, odmah za trenera!

avatar
cole50
Friday, 08.12.2017
21:04

On je oduvek lepo pricao o nama,a sem toga da je postao nas trener na leto sad bi sigurno bili opasnost za vasu titulu, koju ste vec pripisali

avatar
Rajko1972
Tuesday, 28.11.2017
20:10

i red je sada da im vratimo 3 boda