Stojković spreman za veliki derbi i zna kako Partizan mora da igra

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.04.2018.
18:30
Izvor: Sportske.net

Filip Stojković ističe da se Crvena zvezda bavi sobom i da će pokušati da obraduje navijače Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda dočekuje Partizan u subotu, a igrači i jednog i drugog tima su potpuno posvećeni toj utakmici koja može dosta toga da reši kada je šampionska titula u pitanju.

Filip Stojković će se naći u startnoj postavi kod Vladana Milojevića, očekuje dobru utakmicu i ističe da se Crvena zvezda pre svega bavi sobom.

"Bavimo se našom igrom i našom organizacijom na terenu, ne razmišljamo mnogo o protivniku. Raduje nas sve što smo konačno u kompletnom sastavu, imali smo dosta problema sa povredama u prethodnom periodu. Uspešno smo to prebrodili i izašli još jači. Nadam se da ćemo kao ekipa biti na visini zadatka, da će naša prepoznatljiva odbrana i ovog puta ostati neprobojna", rekao je Stojković.

Nakon što je rekao da želi da obraduje "najbolje navijače na svetu", istakao je i da je Partizan taj koji mora da "juri" pobedu.

"Pritisak je na strani protivnika, jer mi imamo veliku prednost u plej-ofu. Sigurno će oni morati da igraju dosta otvorenije i napadački. Moraće da izađu i da idu na  pobedu ako žele da ostanu u igri, ali mi ćemo takođe ići na trijumf. Videćemo, ko bude bolji neka pobedi, nadam se da ćemo to biti mi."

Inače, ovo je treći derbi Filipa Stojkovića, a ne seća se rado prethodnih. Da li je vreme za pobedu?

"Na prethodnim derbijima smo imali dosta šansi koje nismo iskoristili. Nadam se da će mi treći derbi doneti sreću, verujem da je vreme za pobedu, posle dva nerešena ishoda. Napravili smo dosta velikih stvari ove sezone, beležili smo značajne pobede u Evropi, a sada je vreme da krunišemo sezonu pobedom u derbiju i šampionskom titulom", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke