Stojković: "Ne bežim od odgovornosti"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.09.2014.
14:01
Izvor: Sportske.net

Reprezentativni čuvar mreže Vladimir Stojković izjavio je da će kvalifikacioni ciklus za EP u Francuskoj biti uspešniji nego prethodni, te da je spreman da preuzem odgovornost na sebe kao jedan od najiskusnijih u selekciji.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Još jedna promena na klupi reprezentacije Srbije nije uticala na to da Vladimir Stojković ostane prvi izbor čoveka koji se u datom trenutku zove selektorom "Orlova".

Ne računajući Vladimira Petrovića Pižona, Dik Advokat je kao i njegovi prethodnici Ljubinko Drulović, Siniša Mihajlović, Radovan Ćurčić, Radomir Antić, Miroslav Đukić i Havijer Klemente ukazao poverenje Vladimiru Stojkoviću koji je na okupljanju reprezentacije izjavio da mora da preuzme odgovornost na sebe kao jedan od najiskusnijih u nacionalnom timu.

"Kao jedan od najstarijih i najiskusnijih igrača moram da preuzmem na sebe odgovornost i uopšte ne bežim od toga. Ubeđen sam da će ovaj kvalifikacioni ciklus biti mnogo uspešniji nego prošli", rekao je Stojković.

Vladimir Stojković do sada je odigrao 54 utakmice za nacionalni tim čime se svrstao u red golmana koji su odigrali najviše utakmica u dresu sa državnim grbom a ako bude sreće golman Makabi Haife mogao bi da bude deo tima koji će, nadamo se, nastupiti na EP u Francuskoj 2016. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke