Stojković: "Krivo mi je što zbog publike nismo postigli gol"

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.10.2017.
23:35
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala dobar meč protiv Arsenala i da mu je žao što zbog publike crveno-beli nisu postigli gol.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Crvena zvezda je u Beogradu izgubila od Arsenala sa 1:0, golom Olivijea Žirua u 85. minutu, u trećem kolu Grupe H Lige Evrope.

"Ponosan sam na ovu ekipu, dali smo maksimum. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili i na kraju nesrećan gol smo primili. Krivo mi je zbog publike što nismo postigli neki gol. Nismo se uplašili, odigrali smo dobru utakmicu, borili smo se maksimalno", rekao je Stojković novinarima posle utakmice.

Zvezda i Arsenal će se 2. novembra u Londonu sastati u četvrtom kolu Lige Evrope.

"Pripremićemo se kao i za svaku utakmicu. Posle večerašnje utakmice imamo dodatni motiv da igramo još jače", rekao je Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 20.10.2017
11:02

Nema razloga za kukanje Stojke jer samim tim kad od jednog Arsenala izgubimo na ovakav nacin dovoljno govori kolijo je Zvezda mocan i veliki klub. Zivela Zvezda, majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
RUSKI CAR
Friday, 20.10.2017
05:16

I morate jače, pogotovo Kanga, najplaćeniji je, a najlošiji je bio sinoć.

avatar
Don Silvio
Friday, 20.10.2017
12:39

covek je bio i upitan pred utakmicu da li ce uopste igrati, mada je on u nekim situacijama morao prije da se resava lopte inace mu je to stalno zameram

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 20.10.2017
13:23

Mrtva trka ko je bio gori on ili Rodic. Mislim kad bi Miloje ponovo pravio tim protiv Arsenala da bi stavio od pocetka Gobeljica na levog beka, a da bi na mesto Kange stavio Krsticica, a malog Racica na mesto zadnjeg veznog umesto Krste. Kangu treba prodati sto pre jer Krsticic je mnogo kompletniji i za timkorisniji igrac od njega, a jos vise to je njegova prirodna pozicija, a ne zadnji vezni. Jos kad se vrati Jovicic bicemo pravi tim.