Stojketu večeras treba MAKSIMALNA PODRŠKA, zaslužio je!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.08.2018.
10:54
Izvor: Sportske.net

Mnogo toga je preturio preko glave tokom blistave fudbalske karijere, prebrodiće i ovo.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Tako se namestilo - samo dan pred jednu od ključnih Partizanovih utakmica za plasman u Ligu Evrope objavljen je spisak reprezentativaca Srbije za mečeve u Ligi nacija, a na njemu - neprijatno iznenađenje za našeg najboljeg golmana i čuvara mreže crno-belih Vladimira Stojkovića.

Selektor Mladen Krstajić, inače nekadašnji Stojkovićev saigrač iz vremena kada je Partizan drugi put igrao u Ligi šampiona, odlučio je da ubuduće prednost na golu dobiju neki mlađi momci, poput Rajkovića, Dmitrovića i(li) Jovanovića, ali je pritom, bar do 3. septembra ostavio javnost u neizvesnosti da li ovo znači i definitivan kraj za Stojkovića kada je reprezentacija u pitanju, ili se na njega i dalje računa u nastavku takmičenja.

Još jednom ćemo podsetiti na decembar prošle godine, posle izbora Stojkovića za srpskog fudbalera godine, kada je golman Partizana poručio da nema nameru da se penzioniše, bar dok se ne pojavi neko bolji od njega.

''Dok si najbolji treba da igraš, a ako to budem bio ja, braniću i posle Rusije'', rekao je, između ostalog, popularni Stojke.

I u Rusiji na Mundijalu bio je jedna od naših najsvetlijih tačaka u timu, potvrdio da je i dalje na vrhunskom nivou i izvesno je da ovo što se juče dogodilo nije očekivao ni on, ali ni ljudi u klubu, što se može zaključiti i iz sinoćnje oštre reakcije Željka Pantića na ovu temu u ''Partizanovom vesniku''.

Bilo kako bilo, videćemo početkom narednog meseca kakve su zaista selektorove namere sa Stojkovićem, a nadamo se da sve ovo na njega neće negativno uticati u pripremi za večerašnju utakmicu protiv Bešiktaša u Humskoj i da će maksimalno koncentrisan izaći na teren, kako smo i navikli od njega.

Možda mu ovo čak bude i dodatni motiv da pruži sjajnu partiju, a ne sumnjamo da će mu navijači večeras pružiti veliku podršku koju je zaslužio svime što je prikazao i u Partizanu i u dresu reprezentacije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rise up
Thursday, 23.08.2018
14:56

Nesto ga ne simpatisem ali on je nas najbolji golman.

avatar
grobar07
Thursday, 23.08.2018
12:39

Crvena zvezda je 1991 osvojila Kup državnih šampiona a Partizan je 2 puta igrao u Ligi šampiona, koja je nasledila Kup državnih šampiona

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Thursday, 23.08.2018
17:40

Evropskih, ne drzavnih.

avatar
srpskaspartacrnagora
Thursday, 23.08.2018
11:17

Ako je Partizan tada drugi put igrao Ligu Sampiona, onda Zvijezda nikad nije osvojila Ligu Sampiona.

avatar
Pex
Thursday, 23.08.2018
12:00

Koliko ja znam Zvijezda nikad nije osvojila Ligu Sampiona

avatar
pfc
Thursday, 23.08.2018
14:20

Nemanja vidic niko ne moze da spori i ne treba da je zvezda bila prvak evrope. Ali takmicenje kup sampiona i liga sampiona nije uporedivo ni u kojem smislu. To ti vrlo dobro znas kao i vecina sto ovde piskara. Cinjenica stoji da ste bili prvaci evrope i treba to postovati. Slozile su se mnogr kockice kojr nama nisu 66_te i to je to. Ali ligu sampiona niste osvojili i niko necr sa ovih prostora nikada.

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Thursday, 23.08.2018
13:18

lose znas,ime lige sampiona ce i dalje da se menja znaci real nije osvajao?zovite ih i javite im da imaju manje titula prvaka evrope nego sto misle

avatar
riquelme
Thursday, 23.08.2018
13:07

Sta onda radi urezana na onom peharu sto je poslednjih 3 puta dizao Real? Ali svakako podrska Stojketu, tesko je zameniti dobrog golmana i svakako bih ga bar pozvao uz sansu i Rajkovicu. Dobro brani, brani u jacoj ligi, mladji je ali bih svakako stavio boljeg u tom trenutku. Ali sta pricati o tome kada je reprezentacija sprdacina i odskocna daska za trenere da posle uz pomoc CV-a i svojih Ramadanija nadju angazmane po Arabiji, Kini itd. Jednom recju SRAMOTA!!!! I za Stojketa i Milivojevica, ranije Gavinovica i forsiranje na poziciji 10 doticnog od 150 milona evra umesto Tadica koji i sada pokazuje zasto treba da igra 10-ku sto je odlicno znao Muslin, mozda i najveca bruka smena.

avatar
NAJVECI IKADA
Thursday, 23.08.2018
12:58

Samo se vi lazite medjusobno,procitaj strucnjak na peharu Lige Sampiona sta pise

avatar
nemam pojma
Thursday, 23.08.2018
12:29

ne da nije osvojila, nikad nije ni igrala! Kao što nikad nije ni bila prvak sveta jer takvo takmičenje nikad nije ni postojalo, već je osvojila Interkontinentalni kup protiv JEDNE južnoameričke (ne brazilske, ne argentinske) ekipe. Eto koliko značajne da ne mogu da se setim ni iz koje je države ni kako se klub zove.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Thursday, 23.08.2018
11:00

Nije smak sveta sto neće braniti za reprezentaciju,njegovo je da misli o Partizanu i utakmici,on je profesionalac.Novinari moraju stalno od ničega da prave nešto samo da bi imali šta da pišu.nece stojke sigurno sada zbog svega u depresiju pa sada da to utiče na partizan i njegovo branjenje za klub.

avatar
riquelme
Thursday, 23.08.2018
13:10

Nisam bas siguran da ne utice uopste. Realno ga je protreslo a nije imao slobodan viked za neki antidepresiv na Riveru. Ali svakako je sramota sto nije pozvan ali moze da utice. Mada pored one odbrane bice tesko...