Stojketova ispovest Rusima: "Posle Đenove dva meseca sam spavao u hotelu, ali nije to bilo najteže..."

Autor: Ivan Cvetković
sreda 05.02.2020.
10:08
Izvor: Sportske.net

Čuvar mreže "crno-belih" istakao je da i danas ima problema sa navijačima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Golman Partizana Vladimir Stojković dao je intervju za ruski Sport 24 u kojem se osvrnuo na događanja iz 2010. godine kada je bio na meti huligana prilikom gostovanja reprezentacije Srbije u Đenovi.

"Život me je testirao. Znate i sami kakvi su navijači u Srbiji. Mesec i po posle potpisa za Partizan, otišao sam sa reprezentacijom u Đenovu, na kvalifikacioni meč sa Italijanima. Kad sam se vratio za Beograd, počeo je život pod policijskim nadzorom i obezbeđenjem. Dva meseca sam spavao u hotelu", kazao je iskusni čuvar mreže.

Bio je to jako težak period za njega, ali ne i najteži.

"Ne zato što sam se plašio. Dobio sam najbolju moguću priliku da razbistrim mozak i da se posvetim samo fudbalu. Pitate me da li je to najteži trenutak u životu? Ne! Rođen sam u getu, tako da se nisam bojao. Osim toga, najgori trenuci u životu predstavljao je gubitak roditelja. Najpre mi je preminuo otac, pa majka, a sve su pratili masovni napadi navijača na mene", otkrio je Stojković koji je kazao da ni sada situacija nije baš idealna.

"Da li smatram da je problem prevaziđen? Ne. Nikad. Nastavlja se. Svakog dana se nešto desi. Ako ne danas, onda sutra, uvek će vas neko sresti na ulici, dobaciti... Normalno je, navikao sam. To je moj put. No, svaki novi dan me čini jačim", zaključio je Stojke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 06.02.2020
11:44

Za sve si kriv sam jer sam si izabrao pogresan put u zivotu.

avatar
Osijek 51
Thursday, 06.02.2020
10:52

Mozda bi neki vrhunski psihijatar objasnio sta se tu u podsvijesti krije, nije bezvezna ona narodna, STO MACKA OKOTI, MISEVE LOVI..... , toliko pocetnickih gresaka ne moze biti slucajno.....

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 05.02.2020
17:24

I ja bih licno veoma voleo da te sretnem na ulici. Eto, cisto da te pocastim...

avatar
Osijek 51
Wednesday, 05.02.2020
16:05

Nemas ti problem sa navijacima, imaju oni s tobom, najbolja terapija je da kazez treneru , na golu Partizana krajnje je vrijeme za nekog drugog, ali koji nebi imao toliko kredita.....

avatar
Südkurve München
Wednesday, 05.02.2020
12:57

Sta je trazio, to je i dobio