'Stojketov izazov' - Saigrači nemaju rešenje, u čemu je tajna?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.02.2018.
13:01
Izvor: Sportske.net

Penal nije stopostotna prilika za postizanje gola kada na liniji stoji Vladimir Stojković.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Reprezentativni golman iz redova aktuelnog šampiona Srbije produžio je tokom zimske pauze u prvenstvu ugovor sa crno-belima i najavio da mu je želja da sa titulom prvaka ode na Mundijal.

Vladimir Stojković godinama unazad slovi za najboljeg srpskog golmana tako da u Partizanu mogu da budu srećni što ga imaju u timu.

Saigrači se na terenu osećaju sigurnije kada znaju da im leđa čuva golman Stojkovićevog kalibra, ali na treninzima im Stojke nije toliko drag.

Daleko od toga da postoji netrpeljivost među saigračima, jednostavno, još uvek se nije našao niko ko bi u igri "tri od tri" bio sto posto uspešan u okršaju sa Vladimirom Stojkovićem.

Verujemo da su vam pravila igre jasna, neophodno je da igrač postigne sva tri gola sa bele tačke, ali to je mnogo lakše reći nego uraditi kada naspram sebe imate Vladimira Stojkovića.

Zoran Tošić i Marko Janković su priznali da idu stopama prethodnika koji su bezuspešno pokušavali da kompletiraju izazov.

"To je nemoguće...", poručuje Vladimir Stojković u izjavi za "Žurnal".

Partizanov golman nije želeo da otkrije u čemu je tajna i kako uspeva da "začara" mrežu i osujeti saigrače u pokušaju da budu 100% uspešni u igri "tri od tri".

Važno je da je atmosfera na treninzima dobra, da ovakvim izazovima i opkladama ona biva podignuta na još veći nivo, a na utakmicama tim diše kao jedno i svoje kvalitete pojedinci koriste za dobrobit čitavog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Saturday, 17.02.2018
15:34

Nek pitaju Maludu kad je presao u Nant ovaj mu sasio dve rakete sa 30 metara tako da su morali expresno da ga oteraju