Stojke zbunio Lukića, sudija se izvinjavao Vulićeviću

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.10.2017.
15:50
Izvor: Sportske.net

Prvo poluvreme duela u Surdulici nije bilo preterano zanimljivo ali je pre početka meča zabeležena jako interesantna situacija.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan posle 45 minuta igre u Surdulici vodi golom Sejdube Sume koji je reprezentativac Gvineje postigao iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. Crno-beli su osim datog gola imali još jednu dobru priliku preko levog beka Nemanje Miletića ali je Čančarević dobro intervenisao u toj situaciji.

Domaćin je osim u ovodnom delu meča bio bezopasan po favorizovanog protivnika pa se može reći da prvo poluvreme duela u Surdulici nije bilo toliko interesantno.

Ono što je privuklo pažnju gledalaca koji utakmicu prate kraj malih ekrana jeste situacija koja se pre početka odigrala na centru terena.

Sudija Lazar Lukić pristupio je uobičajenoj proceduri kako bi se utvrdilo ko će izvesti početni udarac, a Vladimir Stojković se pojavio i uneo pometnju.

Golman Partizana je samo želeo da dodirne loptu pre početka meča i da obavi svoj ritual što je zbunilo sudiju koji je pomislio da Stojke nosi kapitensku traku.

Usledilo je izvinjenje Miroslavu Vulićeviću nakon čega je procedura izbora strana i dodeljivanja lopte obavljena uz još jednu komičnu situaciju za koju su zaslužni kapiteni.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke