Stojke: "Voleo bih da ne pipnem loptu..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.10.2017.
19:45
Izvor: Sportske.net

Golman Partizana Vladimir Stojković kazao je da bi voleo da neko od ofanzivnih igrača njegovog tima ponese epitet junaka meča u Elbasanu.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Šampion Srbije u četvrtak gostuje Skenderbegu u okviru 3. kola grupne faze Lige Evrope. Golman Partizana Vladimir Stojković kazao je pred sutrašnju utakmicu da se nada lepoj fudbalskoj predstavi.

"Biće lep meč za publiku, nadam se da će biti fer utakmica i da će bolji pobediti", rekao je golman crno-belih.

Partizan je u prva dva kola osvojio jedan bod, a najzaslužniji što su crno-beli ostali neporaženi u Bernu bio je upravo Stojković koji bi rado prepustio ulogu junaka meča nekom od saigrača.

"Voleo bih da neko od ofanznih igrača postigne pogodak, a što se mene tiče voleo bih da ne pipnem loptu narednih 10 utakmica. Da uopšte ne moram da intervenišem", istakao je Stojković.

Za golmana crno-belih gostovanje u Elbasanu ne predstavlja nepoznanicu jer je pre tri godine bio deo reprezentacije Srbije koja je baš u tom gradu savladala Albaniju.

"Koliko se sećam, bila je lepa atmosfera i dosta ljudi, a mi smo pobedili. Sve u svemu, lepo sećanje", zaključio je Stojke.

Utakmica trećeg kola Grupe B Lige Evrope između šampiona Albanije i Srbije igra se u četvrtak od 21.05 uz direktan prenos na Radio televiziji Srbije i TV Arena Sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke