Stojke upozorava na Kilmarnok!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.06.2019.
12:33
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Partizan jeste favorit, ali Škoti vrede mnogo više nego što mnogi u ovom trenutku misle.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Pre par dana golman Partizana Vladimir Stojković priključio se ekipi na pripremama na Zlatiboru, ali tek po odlasku crno-bele ekspedicije na završni deo priprema u Sloveniji ponovo ćemo ga videti među stativama.

Juče ga nije bilo na terenu u meču protiv Budućnosti (0:1), ali su novinari iskoristili priliku da sa njim popričaju o aktuelnim temama.

Jedna od tih tema je i prošlonedeljni žreb drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, gde će se crno-beli najverovatnije sastati sa škotskim Kilmarnokom.

Popularni Stojke je tokom karijere igrao na Ostrvu) Vigan, Notingem Forest), pa upozorava da protiv Kilmarnoka neće biti lako.

''Radi se o rivalu koji je podjednako težak kao i ekipe koje bismo mogli da dobijemo u poslednjem kolu kvalifikacija. Dakle, svejedno je da li kao šampioni započeli kvalifikacije ili ne, u principu to je taj nivo kvaliteta kada uporedimo sa ekipama sa kojima smo se susretali u prošlosti.

Možda je i dobro što je takav rival u prvom kolu, kako bismo odmah podigli nivo koncentracije, da nije neki rival što se "na papiru" mora pobediti, a nije lak. Kao što je, recimo, bio slučaj sa litvanskim Trakaijem.

Kilmarnok je daleko ozbiljnija ekipa i siguran sam da će nas slični protivnici čekati do kraja takmičenja u kvalifikacijama. Možda će nas u četvrtom kolu sačekati sličan ili, pak, malo teži rival'', objašnjava Stojković, a prenosi ''Telegraf''.

Ono što ga je obradovalo posle priključenja ekipi jeste znatno motivisaniji Sejduba Suma, ali priznaje i da je pomalo tužan što posle toliko godina sa ekipom više nije legendarni kapiten Saša Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Wednesday, 26.06.2019
20:48

uprava napolje uprava napolje

avatar
Man united
Wednesday, 26.06.2019
18:24

Оно јес да вам не леже тимови којима се назив завршава на ок. Али овај га баш претера. Ко да прави унапред изговор. Да није начуо да нема који конобар у Килмарноку, па се упрпио :D

avatar
Südkurve München
Wednesday, 26.06.2019
13:26

Možda će nas u četvrtom kolu sačekati sličan ili, pak, malo teži rival'', objašnjava Stojković, a prenosi ''Telegraf''.

Polako Stojke, mozda necete stici do 4. kola