Stojke se ponovio, hoće li ovako i na Old Trafordu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.10.2019.
10:36
Izvor: Sportske.net

Bila je primetna jedna novina sinoć na terenu u Humskoj.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Golman i kapiten Partizana Vladimir Stojković odlučio se za jednu promenu posle par utakmica u kojima ni on, ni njegov tim nisu imali sreće, kada su im rivali iz retkih šuteva u okvir gola pogađali mrežu.

AZ Alkmar je, na primer, iz dva šuta u okvir Stojkovićevog gola, dva puta pogodio i došao do remija u Humskoj (2:2). Zatim u Lučanima, Mladost je iz prve i jedine prave šanse došla do gola i pobede od 1:0, kada je, doduše, na golu crno-belih stajao Nemanja Stevanović.

Nešto slično se videlo čak i protiv slavnog Mančester junajeda u četvrtak. Jedini Mančesterov šut u okvir Stojkovićevog gola bio je onaj Marsijalov penal koji je na kraju i rešio pitanje pobednika.

Da li zbog malera, ili nečeg drugog, Stojković je sinoć protiv Voždovca prvi put ove sezone izašao na teren  u novom, svetloplavom dresu. Do sada se odlučivao za žutu, ili zelenu kombinaciju.

I, posrećilo mu se. Sačuvao je svoju mrežu, a Partizan je ubedljivo pobedio.

Neka tako bude i na Old Trafordu za desetak dana...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
Vladimir Stojkovic Partizan

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 28.10.2019
19:43

Pogledajte obavezno nedosuđene penale za Partizan protiv Mančester Junajteda iz najboljeg mogućeg ugla na 7:20 i 11:20 - UEFA MAFIJA: https://www.youtube.com/watch?v=9QF1DDS0pE0

avatar
REVØLT
Wednesday, 30.10.2019
01:35

Pogresan link...

avatar
REVØLT
Wednesday, 30.10.2019
20:24

Nisu bas identicne situacije:-D, ali, nije ni bitno, osteceni smo protiv Mancestera van svake sumnje, a i onaj penal za njih je vise ''na ime''. Znamo da je Sadik danas dobio u glavu, a nije bio sviran faul, samo, da li je bio i ofsajd kod drugog gola? Verovatno nije bio faul za penal nad Mileticem, mozda ce i to biti analizirano na Areni.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 30.10.2019
18:36

Nije pogrešan, pravi je. Identična 2 penala je sudija dosudio za AZ protiv Astane kakva nije za Partizan protiv Mančester Junajteda.