Stojke raspalio maštu ''grobara'', šta to ''Bambi'' sprema?

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.04.2018.
10:56
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ulazimo u finiš sezone, šta će se to ''veliko'' dogoditi u režiji Bambija Tošiča?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Do početka plej-ofa, ekipu Partizana sutra očekuje duel sa čačanskim Borcem, a onda posle Vaskrsa sledi priprema za ključnu utakmicu ovog proleča u borbi za titulu - gostovanje Crvenoj zvezdi na ''Rajku Mitiću''.

Ukoliko trijumfuju, crno-beli bi mogli da se primaknu Zvezdi na samo tri boda zaostatka, pod pretpostavkom da sutra ne bude nekih dodatnih promena u bodovnoj razlici na vrhu tabele.

Protiv Čačana u ekipi Partizana neće biti golmana Vladimira Stojkovića, koji će odraditi kartone, ali od derbija se ponovo vraća među stative.

A do tada, popularni Stojke danas je u izjavi za ''Žurnal'' imao i jedno zanimljivo predviđanje. Govoreći o svojim saigračima ove sezone, poseban akcenat stavio je na Zorana ''Bambija'' Tošića koji se oporavio od povrede i koji će u plej-ofu biti Partizanovo najveće pojačanje.

''Bambi će kad bude trebalo da uradi nešto veliko'', poručio je Stojković, a navijačima ostavio da protumače na šta je konkretno mislio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 04.04.2018
14:39
avatar
PLAYBOY
Wednesday, 04.04.2018
13:59

Tosic izgubljen u vremenu i prostoru

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 04.04.2018
11:35

Kuvar Bambi sprema trbusnu maramicu laneta (jeste da je to mladunce srndaca, a na jelena, ali nema veze, cepidlacenja bez) na zaru:-D Lanenu maramicu:-D