Stojke progovorio o ''ludačkom šutu'' Pavkova, a tek što je nahvalio novog trenera...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.04.2019.
14:59
Izvor: Sportske.net

Još jedna zanimljiva izjava golmana Partizana.

Epa/Sedat Suna
Epa/Sedat Suna

Povezane vesti

Posle javno iznesenog stava u vezi razloga zbog kojih posle Mundijala nije pozivan u reprezentaciju Srbije, golman Partizana Vladimir Stojković je za ''Stadionsku groznicu'', u razgovoru sa novinarom Nebojšom Petrovićem, još nekim izjavama privukao dodatnu pažnju.

Pohvalio je napadača Crvene zvezde Milana Pavkova koji je u prethodnom, 159. večitom derbiju odličnim udarcem doneo bod Crvenoj zvezdi (1:1). Popularni Stojke tu ništa nije mogao, lopta se odbila od stative i završila u mreži.

"Svakako da ću sada biti oprezniji kada Pavkov bude imao loptu. Mnogo me podseća na Žigu. Nikola je imao taj ludački šut, umeo je onako 'zdravo' da udari loptu, posle čega je ona dobijala neku čudnu putanju i postajala nepredvidiva za golmane'', istakao je Stojković.

Ono što je sada najaktuelnije u Partizanu jeste dolazak novog trenera Sava Miloševića i prekid serije poraza. Stojković veruje da će Savo tek pokazati svoje trenerske kvalitete i da će se dugo zadržati na toj poziciji u Partizanu.

"Ono što je najvažnije, nije došao nepripremljen. Vidi se da je skupljao informacije i da se ozbiljno posvetio trenerskom poslu. Reč je o velikom profesionalcu, nepopravljivom optimisti i zakletom 'grobaru'.

Dovoljno za početak. Veoma je pribran, inteligentan i jasno mu je da se prihvatio teškog zadatka. Daleko od toga da je došao kao prelazno rešenje, ovo s njim je proces, projekat na duže staze.

Spreman je na sve, maksimalno koncentrisan i zna šta ga očekuje. Nema čarobni štapić, ništa se ne može preko noći. Na nama je da ga podržimo i da mu pomognemo da izvuče Partizan iz krize", zaključio je Stojković.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Sunday, 07.04.2019
19:03

Već godinu dana pišem o Jojiću a on ne igra u Basaksehiru. Nama bi značio ko čarobni štapić!

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 07.04.2019
16:38

Čuj,Niklić im dao gol,bruka,dok Zvezdini šutevi samo zuje oko njinog gola.Ali Pavkov im ga zavukao neodbranjivo i majstorski.