Stojke presekao red, Iliev kao rok zvezda!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.10.2017.
13:34
Izvor: Sportske.net

Fantastična atmosefra na blagajnama stadiona u Humskoj uprkos lošem vremenu. Prvotimci kupovali karte za Skenderbeg, navijači uživali u druženju.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Pravi potez povukao je fudbalski klub Partizan odlukom da prvotimci danas dođu na blagajne podno južne tribine stadiona u Humskoj kako bi kupili karte za predstojeću utakmicu sa Skenderbegom.

Uprkos lošem vremenu veliki broj navijača došao je do blagajni kako bi se družio sa trenerom Miroslavom Đukićem i njegovim izabranicima, a prisutan je bio i sportski direktor Ivica Iliev.

Vladimir Stojković je kao i obično bio zadužen za pravljenje pozitivne atmosfere pa je svojim "presecanjem reda" izazvao "negodovanje" među prisutnima koji se zapravo nisu bunili.

Sportski direktor, trener i fudbaleri Partizana bili su dostupni za fotografisanje i deljenje autograma pa niko nije ostao uskraćen za ono što je želeo.

Fotografije će potvrditi naše reči, a na kraju podsećanje da crno-bele 2. novembra očekuje utakmica 4. kola grupne faze Lige Evrope sa Skenderbegom na kojoj će ekipi biti potrebna velika podrška sa tribina.

Partizan blagajna

Partizan blagajna

Partizan blagajna

Partizan blagajna
Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Che Wolfasin
Tuesday, 24.10.2017
14:44

Dolaze ljudi da navijaju protiv Albanaca. Ja kao zvezdaš podržavam Partizan u LE. Samo bez straha i na pobedu od samog starta.