Stojke - Posle potpisa, moćna poruka!

Autor: Beta Beta
utorak 23.01.2018.
12:06
Izvor: Beta

Mnogo razloga za zadovoljstvo imaju navijači Partizana ovih dana. Jedan od nih je svakako novi ugovor koji je danas potpisao golman Vladimir Stojković.

Beta/FK Partizan
Beta/FK Partizan

Povezane vesti

Kako smo objavili nešto ranije, golman fudbalera Partizana Vladimir Stojković produžio je ugovor s crno-belima do 2022. godine, saopštio je danas beogradski klub.

"Prezadovoljan sam potpisanim ugovorom.

Moja ljubav prema klubu i želja da ovde ostanem nikada nisu dovođeni u pitanje i stoga sam posebno srećan što sada najbolje fudbalske godine mogu da pružim Partizanu.

Zajedno smo započeli mnogo toga, već ispisali stranice istorije, a siguran sam da će novi 'listovi' sa uspesima Partizana tek biti popunjeni.

Idemo u Evropu, branimo duplu krunu i to nam svima daje posebnu motivaciju",
 rekao je Stojković nekoliko minuta nakon što je stavio paraf na novi četvorogodišnji ugovor.

Ove zime spekulisalo se da će reprezentativni golman napustiti crno-bele, ali je Stojković ipak odlučio da ostane u Partizanu i pokuša da odbrani titule u Super ligi i Kupu Srbije.

Ovom 34-godišnjem golmanu dosadašnji ugovor isticao je na leto, a crno-beli beli nisu objavili detalje novog ugovora.

Stojković je 2010. godine prvi put došao u Partizan, tada na pozajmicu iz Sportinga, a potom je i s crno-belima potpisao ugovor. On se ovog leta vratio u beogradski klub, nakon što je u medjuvremenu nastupao Ergotelis, Makabi Haifu i Notingem Forest.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Tuesday, 23.01.2018
15:10

Ovo mi je nejasno,ne samo kod Partizana nego kod svih naših klubova. Mlade igrače potpisuju na max 3 godine a čovjeku koji ima 34 (bez obzira na kvalitet) daju ugovor na 4 godine. Logike bez. Kao prvo, sve i da Stojke dobije neku ponudu na ljeto (što nije isključeno),Partizan ne može da računa na obeštećenje jer ga niko neće platiti (eventualno neku komepezaciju).

avatar
Navijač Juventusa
Tuesday, 23.01.2018
14:13

Dajte mu koliko god novca zeli da zavrsi karijeru u domacem klubu i time ce realno sebi obezbediti mesto u reprezentaciji dok jos ne stasaju momci poput Vanje M.S., Rajkovica ili ako nagovorimo Svilara iz Benfike. Nema on realno kud.

avatar
RG VILI
Tuesday, 23.01.2018
15:25

Nema taj Svilar mesta kod nas! U pogresno vreme se pojavio,kao na primer onaj Aleksic iz spartaka nekad

avatar
MilošPB
Tuesday, 23.01.2018
17:16

Nema mesta jer mu menadžer nije Radojica!