Stojke "poklonio" remi Voši - Evo šta mu poručuju navijači! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.12.2017.
18:23
Izvor: Sportske.net

Greška Vladimira Stojkovića koštala je crno-bele bodova u derbiju 20. kola ali "Grobari" i pored toga pružaju apsolutnu podršku reprezentativnom čuvaru mreže.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Pogrešio je Vladimir Stojković u 85. minutu derbi susreta sa Vojvodinom i omogućio gostima da odnesu bod iz Humske ali mu "Grobari" to sigurno neće uzeti za zlo.

Reprezentativni čuvar mreže pokušao je da iskontroliše loptu jednom rukom u nepovoljnim vremenskim uslovima i to ga je skupo koštalo.

Mora se priznati da bi Stojke u drugačijim okolnostima sasvim sigurno uspeo da sprovede svoj plan u delo, ali se danas stopalo Nemanje Miletića našlo na pogrešnom mestu, a Vojvodini je pomogao i snežni pokrivač jer je lopta skliznula ka gol liniji i omogućila spretnom Damiru Kojaševiću da je ubaci u mrežu.

Svakako da Vladimir Stojković snosi odgovornost što Partizan nije osvojio sva tri boda i smanjio zaostatak za Crvenom zvezdom, ali mu većina navijača ne uzima današnji kiks za zlo.

Navijači Partizana koji su bili na stadionu skandirali su mu posle utakmice "Stojke ostani...", a na društvenim mrežama je većina objektivnih pristalica kluba iz Humske konstatovala da posle svega što je Stojković uradio u jesenjem delu sezone za Partizan niko nema pravo da mu sada prigovara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Sunday, 03.12.2017
20:18

kao sto rece jedan gore da se ne odbi lopta od Miletica, Stojke bi je uhvatio, ovako Vojvodina nicim zasluzeno uze bod.

avatar
Sunday, 03.12.2017
19:58

Realno,dal iko od nas sme da zameri nesto Stojkovicu? Naravno da ne ...

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Sunday, 03.12.2017
19:27

Na sve to dodajte i onakav izvanredno glup i jeftin poraz u basketu sinoc...

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Sunday, 03.12.2017
19:26

Cuj ovog gaspara, jok, ja sam kriv. Urekao sam coveka pre utakmice, vestica iz Beneventa (promenila pol na metli i postala dobar vestac jos dok je letela) je usla u mene:-D