Stojke planira oproštaj u velikom stilu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2017.
09:31
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Nadamo se da će rezultatski sve ići po tom njegovom planu, a oproštaj može i da se odloži...

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije u petak od 18 časova u Tbilisiju igra svoju petu utakmicu u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji.

Za sada je neizvesno ko će čuvati mrežu ''Orlova'', da li dosadašnji prvi golman Vladimir Stojković ili Predrag Rajković, ali bilo kako bilo, perspektiva je na strani znatno mlađeg golmana Makabija iz Tel Aviva.

Tridesettrogodišnji Stojković je u izjavi za ''Informer'' otkrio da već razmišlja i o povlačenju iz nacionalnog tima, ali to će učiniti tek pošto se ispuni uslov koji svi željno očekujemo - da se Srbija plasira na Mondijal u Rusiji.

''Imam veliku želju da odem na Mundijal i da mi to bude poslednje Svetsko prvenstvo u karijeri. Nikad se ne zna, ali trebalo bi da to bude sve od mene što se tiče Mundijala.

Verovatno bih se ujedno oprostio i od reprezentacije, ali samo ako bi mi Fudbalski savez Srbije i selektor dali zeleno svetlo.

Dakle, ako bi bila procena da sam i dalje potreban nacionalnom timu, da sam potreban Srbiji, onda bih, naravno, ostao. Ipak, zasad razmišljam da će to biti to od mene'',
objašnjava Stojković.

To bi, svakako, bio oproštaj u velikom stilu.

A što se tiče meča sa Gruzijom, Stojković je oprezan, ali i ponavlja svoju ranije izrečenu prognozu, da će Srbija ovaj meč dobiti sa 1:0.

''Takve su mi pobede najslađe. Ako ne primimo gol, a nećemo, onda će nam jedan pogodak biti dovoljan da slavimo. Siguran sam da možemo barem jednom da pogodimo gol Gruzije. Želja mi je da bude 1:0 za nas''
, poručio je popularni Stojke.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BRAT IGI
Thursday, 23.03.2017
15:58

da svaka pobeda je dobra ali zasto samo 1:0 ako mozemo 2:0 na primer ah ha

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 23.03.2017
14:23

A sad, povratak u realnost: Stojkovic- Rukavina, Ivanovic, Maksimovic, Vukovic, Kolarov- Milivojevic, Matic- Tadic, Kostic- Mitrovic. Da li je potreban neki komentar na ovu razliku?!

avatar
Baxter Stockman
Thursday, 23.03.2017
12:33

Nemoj Stojke legendo i u 40 toj ces biti bolji od ovoga Rajkovica.... kad se setim kako nas je protiv Irske mogao skupo kostati.

avatar
chaki
Thursday, 23.03.2017
11:27

Samo putuj igumane

avatar
Azor Ahai 333
Thursday, 23.03.2017
11:10

eh srbijo,eh mati moja...pa zar da verujemo da cemo da pobedimo 1 nula?brateeeeeeeeeee pa zato smo tu gde jesmo umesto da kazemo idemo bre da ih napunimo 3 nulaaaa ono gruzijaaaa bre brateeeee fudbalska velesila..

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 23.03.2017
11:04

Rajkovic- Ivanovic/Basta, Milenkovic, Nastasic/Spajic, Antonov/Obradovic- Maksimovic, Matic- Zivkovic, Tadic/Milinkovic-Savic, Ljajic- Mitrovic/Djurdjevic. Dmitrovic, Manojlovic, Maksimovic, box-to-box, Fejsa (Radoja), Sulejmani (Lazovic), Kostic (Katai). S R B I J A

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 23.03.2017
10:38

Dali zeleno svetlo? Ne gradis ti kucu pa da ti treba dozvola za gradnju (od) nadleznih organa, oprosti se sam, covece!