Stojke otvorio dušu pred novinarima, da li se sinoć oprostio od Partizana?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.12.2017.
09:27
Izvor: Sportske.net

Reprezentativni golman Partizana sinoć se najduže od svih igrača zadržao u razgovoru sa novinarima i tom prilikom, potpuno iskreno, obelodanio svoj stav o mogućem rastanku sa Partizanom.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

''Stojke ostani'', skandirali su ''Grobari'' sinoć po okončanju 156. večitog derbija, u kojem je Vladimir Stojković ponovo briljirao i po ko zna koji put potvrdio da je najbolji srpski golman.

Tom prilikom se izdvojio od saigrača i pozdravio najvatrenije navijače crno-belih, a jednoj devojčici ispred južne tribine poklonio i dres (opširnije o tome čitajte u prilogu). Delovalo je da se u tim trenucima oprašta od Partizana, a u razgovoru sa novinarima posle meča je taj utisak dodatno pojačao.

Naglasio je da kada je u pitanju njegov odnos sa Partizanom, ima neku svoju filozofiju i potrudio se da nam to konkretno objasni, iako su ga u par navrata požurivali da uđe u autobus i priključi se ostatku ekipe koja je napuštala stadion u Humskoj.

''Ne bih voleo da se svađam sa Partizanom, da tražim pare. Ne bih želeo ikada da se pomene da sam Partizanu tražio pare'', izjavio je Stojković i za trenutak nas ostavio u nedoumici da li se tu radi o nekakvim dugovanjima koja klub ima prema njemu, da li je u tome problem.

Golman crno-belih je to negirao i našim izveštačima pojasnio na šta je zapravo mislio.

Foto: Sportske.net/Darko Mitrović
Vladimir Stojkovic

''Ne postoje nikakva dugovanja, ja jednostavno kažem da ja nemam srca da Partizanu tražim pare, da ja budem taj koji će uzeti, koji će zaraditi od Partizana. Mislim da ste razumeli... Zato sam rekao da je inostranstvo izlaz.

Nisam takav čovek da se ikada postavlja pitanje između mene i Partizana oko novca.

Nemam 19 godina, pa da mogu da ostanem još pet godina. Ja i kada sam dolazio, imao sam jedinu opciju da raskinem ugovor sa Notingem Forestom...'', podsetio je Stojković da je još letos tim svojim postupkom već mnogo pomogao Partizanu, iako je mogao i da sačeka kraj ugovora sa Englezima.

Njemu do kraja ugovora sa Partizanom ostaje još šest meseci.

''Da li Partizan može da zaradi na meni? Ne znam da li je realno, ali budem ja taj koji će da uzima pare...

Nikad nije bio problem novac i šta god sada da bude, voleo bih da to bude prijateljski'',
poručio je Stojković.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Thursday, 14.12.2017
16:28

On dodje u Partian kad ostane bez posla pa ode pa kad oopet dobije nogu vrati se i tako ...

avatar
ercov
Thursday, 14.12.2017
15:20

Stojkovicu je bolje da ode ako vec ima ponudu iz inostranstva a u godinama je gde ga niko vise nece hteti. Uspeo je uz pomoc Partizana da raskine ugovor sa Englezima i da sebe ponovo izbaci u prvi plan, zadrzi mesto u reprezentaciji i da se neki inostrani klub zainteresuje za njega.nHvala mu na svemu a ja cvrsto stojim uz Jovicica kao dostojnom zamenom na golu Partizana.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 14.12.2017
12:19

Bez Mukija na golu, Partizan bi bio iza Zvezde bar 15 bodova. Trenutno je najbolji srpski golman

avatar
Milan_89
Thursday, 14.12.2017
12:15

Nikad novac nije bio problem. Javna tajna je da je prvi dolazak u Partizan bio zbog dugova i vracanje duga sto je potvrdila i njegova tadašnja supruga Bojana

avatar
Milos90
Thursday, 14.12.2017
12:03

Meni deluje da je hteo reci: nisu mi bitne pare, ali cu otici negde za vece pare

avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
11:34

Mogli biste da postavite i to da je sinoc branio njihove igrace, on kojeg su napali bakljom u autobusu sa namerom da ga lise zivota i kojem i dan danas pevaju onu retardiranu pesmu, on kojeg su gadjali opekom u vidu cigle, on kojeg su napadali i redari na njihovom stadionu ako se ne varam - ponekad mi se cini da neke stvari bivaju namerno izostavljene.

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 14.12.2017
14:15

Objavljeno je i to

avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
16:25

Nisam to primetio ovde.

avatar
Kemp
Thursday, 14.12.2017
11:30

Lako ste se odrekli Stevanovića, dobar je golman,ali....

avatar
Al(a)din
Thursday, 14.12.2017
10:44

Stojke kralju, tako i treba da razmislja svaki igrac nasih klubova

avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
10:31

Nema od ostanka nista, jasno je da covek zeli u klub koji ce ga vise placati i to je to. Ako mi imamo pravo da dovedemo jednog igraca koji je igrao LE (a mislim da je to greska Radulovica), to bi bilo odlicno, onda bi Sulejmani (AKO dodje, pitanje je koliko ce igrace uopste privlaciti (samo) taj dvomec - ipak su oni favoriti) bio u opticaju i za Cehe, ali, mislim i bojim se da ipak nemamo...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 14.12.2017
11:39

Koga dovesti na mesto golmana?

avatar
Realan_PFC
Thursday, 14.12.2017
15:00

sulejmani ako bi dosao nema pravo igranja u LE zato sto je vec igrao za drugi klub ............ mnoze da se dovede ikgrac koji je igrao LS ili nije igrao ni jedno od dva uefina takmicenja

avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
13:50

Ne znam, ima vise kandidata.