Stojke otkrio koliko još pauzira, Krstajić obelodanio plan priprema za Mundijal

Autor: Darko Mitrović
subota 28.04.2018.
18:23
Izvor: Sportske.net, RTS

Važne informacije dobili smo ovog popodneva.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i reprezentativni golman Vladimir Stojković gostovali su danas na RTS-u, gde su izvlačili dobitnike stanova u nagradnoj igri ''Uzmi račun i pobedi''.

Tom prilikom, Stojković je govorio o svojim očekivanjima pred Mundijal, a otkrio je i kakva je situacija sa njegovom povredom od koje se još uvek oporavlja.

''Idemo bez nekih obećavanja, korak po korak, iz skromnosti da vidimo gde je naš maksimum. Ja sam već za dva, tri do četiri dana opet na terenu'', potvrdio je Stojković.

Selektor Krstajić je otkrio plan priprema pred odlazak na Svetsko prvenstvo.

''Počinjemo 28. maja. Trebalo bi prvo da budemo u Staroj Pazovi, onda sledi put u Austriju za nastavak priprema, pa 9. ili 10. juna se vraćamo za Srbiju, a onda idemo za Kalinjingrad, gde nam je baza u Rusiji.

Svaki ozbiljan Savez treba da ima centar kao što mi imamo u Staroj Pazovi. Zadovoljstvo je raditi u Pazovi, reprezentativci zaista zaslužuju vrhunske uslove'',
naglasio je Krstajić.

Foto: Beta/Branislav Božić/Ds
Mladen Krstajic



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Sunday, 29.04.2018
00:00

Ne zasluzuju oni nista

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 28.04.2018
18:38

A utakmice, to ne spominjes iako bi vec sve moralo da se zna do tancina! Kad igramo protiv Cilea i da li uopste igramo protiv njih ili nekog drugog rivala?! To je prvo, drugo, dve utakmice su definitivno premalo, trebali bi da (od)igramo najmanje tri. Trece, zasto bismo se vracali u Srbiju nedelju dana pre meca?!