Stojke "omanuo sa proročanstvom", ali je osveta zaista bila slatka!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.05.2019.
09:34
Izvor: Sportske.net

Nisu se stvari odvijale po najavljenom scenariju, ali je krajnji ishod bio tačan.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Četvrtu sezonu zaredom fudbaleri Partizana osvojili su nacionalni kup i tako postali jedini srpski klub koji je uradio tako nešto.

Crno-beli su u poslednjoj utakmici turobne sezone uspeli da savladaju Crvenu zvezdu na stadionu "Rajko Mitić" i da na taj način odbrane trofej osvojan od 2016. godine.

Posle svega viđenog zanimljivo je osvrnuti se na izjavu golmana crno-belih Vladimira Stojkovića datu početkom marta.

Nakon utakmice 25. kola Super lige Srbije i poraza Partizana od Radničkog iz Niša (0:1), a pred četvrtfinalnu utakmicu Kupa Srbije sa Napretkom, Stojković je kazao sledeće.

"Očekujem, Bože zdravlja, da prođemo Kruševac i onda verovatno kako to ide prva kod nas, na 'Marakani' revanš i finale ako Bog da u Nišu. To je neka moja zamisao", kazao je Stojković.

Stvari se nisu baš odvijale onako kako je najavio golman Partizana, pošto su crno-beli nakon trijumfa nad Napretkom (0:4) u polufinalu izvukli Radnički i eliminisali ga u dva meča ukupnim rezultatom 2:1.

Okršaj sa "večitim" rivalom stigao je u finalu i to ne u Nišu, kako je trebalo da bude, već na "Marakani". Na kraju ipak može da se konstatuje, Stojkovićevo proročanstvo se obistinilo, crno-beli su na najslađi mogući način stigli do trofeja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 24.05.2019
13:38

Stojković ih najbolje poznaje i dobro zna kakva su farsa od kluba i ekipe. Njegova nova izjava nakon osvojenog kupa je najbolje opisala sezonu. Čovek je u godinama, zaista može da dobije reumu na golu Partizana u Srbiji.