Stojke: "Nepravda, sigurno prolazimo"

Autor: Beta Beta
petak 16.02.2018.
09:02
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Vladimir Stojković rekao je večeras da je sudijska greška promenila tok utakmice sa Viktorijom, da je isključenje Milana Mitrovića bilo nepravedno, a gol protivnika dat iz ofsajda.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

"Dominirali smo 80 minuta dok nepravedno nismo dobili drugi žuti karton. Trebalo je da pobedimo. Primili smo gol iz prve ozbiljnije protivnikove šanse, gde je očigledan bio ofsajd, jedan metar. Šta drugo reći? To je fudbal, desi se takva greška sudije koja promeni ceo tok utakmice", rekao je Stojković novinarima.

Partizan je igrao 1:1 sa Viktorijom Plzenju u Beogradu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

"Hrabri naša igra, što smo bili požrtvovani. Sa ovakvom igrom ćemo sigurno proći dalje. Poginućemo, daćemo sve od sebe da prodjemo. Hrabro, da pokažemo kako se bori za klub. Siguran sam u prolaz",
naveo je Stojković.

Revanš će se igrati 22. februara u Plzenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AlexPFC
Friday, 16.02.2018
18:42

U pravu je Stojke. Plzen je igrao tačno onoliko koliko smo im dozvolili. Razlog njihove dobre igre pred kraj meča je naše bespotrebno povlačenje kao i neadekvatan odgovor Đukića na promenu Vrbine formacije a u toj formaciji sa 4 fudbalera u napadu, nema šanse da se usudi da igra u revanšu. Partizan je tehnički superiorniji od njih i siguran sam da će se ovi braniti kao devojčice i čekati nas na neku kontru. Naravno to ne znači da ćemo ih sigurno izbaciti ali nas neće ni izdominirati sigurno jer nisu tehnički dovoljno dobri za tako nešto. Dok se nismo povukli da branimo 1:0 veoma teško su na sredini terena zadržavali loptu u svom posedu, zato Đukiću pamet u glavu i ne dozvoli da ti nekakve vrbe očitavaju lekcije iz taktike. Ovi brđani su zreli za jednu veliku metlu!

avatar
chaki
Friday, 16.02.2018
15:01

Plzen da je igrao kao kad su primili gol rastocili bi vas, u ceskoj primas druze 2-3 komada

avatar
Milan_89
Friday, 16.02.2018
14:32

Dominirali dok Plzen nije napao moje misljenje je da Plzen nije ni išao na pobedu ovde

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 16.02.2018
12:04

Što ne reče bar jednom nepravda kad otimate u našem prvenstvu,recimo protiv Napredka izjednačujući gol to je najsličnija situacija ovoj,mada je ovde samo rame u ofsajdu a vaš igrač jedno 1 km....

avatar
pekky3
Friday, 16.02.2018
14:57

Pa ako bi pričali o nepravdi u domačem prvenstvu imali bi vi više da kazete o otimanju i sklanjanju protivničkih igrača i crvenim kartonima za protivnike kad vam ne ide, da o penalima ne pričamo jer tu smo skoro isti!

avatar
Markic85
Friday, 16.02.2018
10:29

Od sveg srca vam zelim prolaz, svaki bod za nas fudbal je bitan na evro sceni... da ce biti tesko bice, I u Moskvi I Ceskoj ali verujem da je moguce! ! !

avatar
Friday, 16.02.2018
10:04

Sigurno je samo da ne mogu da prodju jedan dvomec i jedan protivnik, a da mi protiv njih ne budemo osteceni. Daj, vratite nekako Misela, ovi nas urnisu!!!