Stojke - Jedna reč dovoljna, i to ona koju smo svi čekali!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.09.2017.
09:39
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Dan uoči utakmice drugog kola grupne faze Lige Evrope između Partizana i kijevskog Dinama navijači beogradskih crno-belih saznali su konačnu odluku Vladimira Stojkovića.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Čitava tri dana strepeli su navijači Partizana zbog povrede Vladimira Stojkovića pošto nije bilo poznato da li će iskusni golman i jedan od najboljih u redovima ekipe Miroslava Đukića biti spreman za duel sa kijevskim Dinamom.

Vladimir Stojković je nakon nedeljnog meča sa Radom najavio da će "morati da brani", ali je posle jučerašnjeg treninga u jednoj reči otklonio svaku dilemu vezanu za svoj nastup na sutrašnjoj utakmici.

"Braniću", poručio je Stojković a prenosi "Žurnal".

"Grobari" mogu da odahnu, Partizanova hobotnica stajaće na golu u četvrtak uveče što je ogromno olakšanje i za Miroslava Đukića.

Podsećamo da Vladimir Stojković u nedelju nije branio protiv Rada zbog bola koji je na zagrevanju osetio u zadnjoj loži. Pregledi su pokazali da povreda nije ozbiljnije prirode ali da je terapija neophodna.

Utakmica Partizan - Dinamo Kijev igra se u četvrtak od 21:05 na stadonu u Humskoj bez prisustva publike. Direktan prenos je obezbeđen na samo jednoj televiziji a više o tome u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke