Stojke i Rajko zauzeti, Kahriman brani protiv Kipra

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.05.2016.
10:34
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin pozvao je četvoricu golmana u nacionalni tim, a već sada možemo da konstatujemo da će na prvoj utakmici sa Kiprom mesto među stativama zauzeti Damir Kahriman.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novopečeni selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin u utorak je objavio spisak igrača na koje račina za duele sa Kiprom, Izraelom i Rusijom o čemu ste više mogli da čitate OVDE.

Na Muslinovom spisku našlo se 32 fudbalera među kojima i četvorica golmana Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Damir Kahrima i debitant Aleksandar Jovanović.

Teško je reći ko će od pomenute četvorice dobiti Muslinovo poverenje kada na red dođu kvalifikacije za Mundijal u Rusiji, ali već sada možemo da konstatujemo da će u prvom kontrolnom susretu sa Kiprom na golu biti Damir Kahriman.

Golman Crvene zvezde imao je sjajnu sezonu i svakako da zaslužuje reprezentativni dres, ali njegov klupski angažman nije razlog što će dobiti prednost u odnosu na trojicu drugih kolega.

Dosadašnji prvi golman nacionalnog tima Vladimir Stojković i njegov kolega Predrag Rajković neće moći da se stave na raspolaganje Slavoljubu Muslinu za duel sa Kiprom jer će se njihovi klubovi 25. maja sastati u finalu izraelskog Kupa.

Golmani Makabija iz Tel Aviva i Makabija iz Haife boriće se za trofej u izraelskom Kupu dan pre duela Srbije i Kipra u Užicu, što znači da će Damir Kahriman i Aleksandar Jovanović konkurisati za mesto među stativama.

Sjajni čuvar mreže Radničkog iz Niša možda će dobiti priliku da pokaže šta ume, ali se očekuje da prednost dobije Damir Kahriman koji je u dosadašnjem toku karijere upisao 7 nastupa za "A" reprezentaciju Srbije.

Debi u dresu "A" reprezentacije Srbije Damir Kahriman je imao 6. februara 2008. godine u duelu sa Makedonijom (1:1), a poslednji nastup upisao je 14. avgusta 2013. godine u susretu sa Kolumbijom u vreme dok je selektorsku ulogu obavljao Siniša Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 11.05.2016
21:42

Obojica po jedno poluvreme neka brane.

avatar
KraljBre
Wednesday, 11.05.2016
12:16

To onaj sto prima kroz ruke sa 35 metra?

avatar
Wednesday, 11.05.2016
11:04

Sa druge strane, mozda Matic i da ne igra (toliko) protiv Rusije jer su nam upravo oni poslednji protivnik pre pocetka kvalifikacija, vazno je da se vidi kako ce nam funkcionisati tim koji ce izaci protiv Irske ako sve protekne u najboljem redu i sve bude OK.

avatar
Wednesday, 11.05.2016
10:59

Kipar: Jovanovic-Ivanovic, Maksimovic, Milunovic,Mladenovic-Maksimovic, Zdjelar- Zivkovic,Ljajic, Kostic-Stojiljkovic. Izrael: Stojkovic-Rukavina, Spajic, Rajkovic, Kolarov- Gudelj (Milivojevic), Fejsa- Tosic, Tadic (Milinkovic-Savic), Markovic (Mihajlovic)- Pavlovic. RUSIJA: Rajkovic- Ivanovic, Maksimovic, Nastasic, Mladenovic- Maksimovic, Matic- Zivkovic, Ljajic, Kostic- Mitrovic. Kahriman UOPSTE ne treba da brani ni na jednom jer time ne dobijamo ama bas nista, Rodic mozda i moze da dobije sansu na jednom mecu sad kad je vec pozvan, a treba videti i sta sa Grujicem, neka podeli minutazu...

avatar
Аполо
Wednesday, 11.05.2016
10:59

Eto mu sanse da se pokaze.

avatar
Wednesday, 11.05.2016
10:38

Svakako da zasluzuje?! Zbog cega sad ne bi branio Jovanovic, trebaju nam mladi golmani i igraci za SP, a Kahriman to nije, a nikad nije ni bio kalibar i format za reprezentaciju! Nije trebao da ga pozove, to je ogromna greska.

avatar
MarkoDjordjevic
Wednesday, 11.05.2016
13:29

Svakako, jer je najbolji golman u nasoj ligi i odskace kvalitetom. Mnogo je bolji golman od Jovanovica.

avatar
MarkoDjordjevic
Wednesday, 11.05.2016
16:46

Nikako nisam dokon da imam dva naloga ovde. To sto tvoj drugar ima 40 je njegova stvar. Normalno da jeste, Kahri je za dve klase bolji golman od svakog golmana u JSL.

avatar
Wednesday, 11.05.2016
14:56

Ni u ludilu nije najbolji. Inace, provalio sam ti drugi nalog, gotov si:-D