Stojiljkoviću nije do odmora

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.11.2018.
19:08
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde sa nestrpljenjem iščekuje naredni takmičarski meč.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Strelac vodećeg gola u pobedi Crvene zvezde nad Dinamom iz Vranja Nikola Stojiljković imao je mnogo razloga za zadovoljstvo nakon gostovanja u Surdulici.

Ne samo da je postigao četvrti gol u crveno-belom dresu, već je prvi put od dolaska u Zvezdu odigrao jedan meč od prvog do poslednjeg minuta.

"Golovi su važni, posebno napadačima, ali više od svega me raduje što sam u Surdulici odigrao svih 90 minuta, prvi put od dolaska u Ljutice Bogdana", rekao je Stojiljković za klupski sajt.

Fudbalera Brage koji se nalazi na pozajmici u Zvezdi ne raduje pauza koja je na snazi.

"Sledi pauza, idealna prilika da se pripremimo za niz obaveza koji nam predstoji u završnici polusezone. Ipak, lično nemam preveliku želju za odmorom, uželeo sam se igre, izazova, i sa nestrpljenjem očekujem nove utakmice. Brojim dane do duela u Kupu Srbije", poručuje Stojiljković.

Zanimljiv je podatak da je Crvena zvezda na utakmici sa Dinamom stigla do 60. pogotka u tekućoj sezoni. Na spisak strelaca upisalo se čak 19 igrača!

"Efikasnost i poduža lista strelaca potvrđuju kvalitet tima i snagu kolektiva. Ne oslanjamo se na pojedince, a među nama vlada zdrava konkurencija. Iskreno se nadam da ćemo nastaviti u istom ritmu", naglasio je Stojiljković.

Narednu takmičarsku utakmicu fudbaleri Crvene zvezde odigraće 21. novembra na svom terenu protiv TSC-a iz Bačke Topole u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 15.11.2018
00:11

За Стојиљковића мислим исто што и за Димаилу.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 14.11.2018
21:24

Nadam se da ces se ti vratiti tamo odakle si dosao.