Stojiljkoviću jasno, Napoli nije Radnik

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.09.2018.
13:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde svestan da "šestica" u duelu sa Radnikom ne znači ništa kada se govori o predstojećem susretu sa Napolijem.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su u subotu sedmu prvenstvenu pobedu, a šest postignutih golova u duelu sa Radnikom podiglo je samopouzdanje ekipi pred meč sa Napolijem.

Strelac šestog gola za crveno-bele bio je napadač Nikola Stojiljković koji kaže da trijumf nad Radnikom ne bi smeo da zavara saigrače.

"Ubedljiv trijumf, verovatno za mnoge očekivan, ali ne sme da nas zavara jer nam predstoji veoma težak duel već u utorak. Pobeda nad Radnikom značajna je za samopouzdanje. Raspucali smo se i ostali na liderskoj poziciji u prvenstvu", kazao je Stojiljković.

Golove za ekipu Vladana Milojevića postigli su igrači koji su ovoga leta stigli u Zvezdu. Posebno raduje to što su se u strelce upisali Marko Marin, Goran Čaušić i Ričmond Boaći.

"Drago mi je jer su novajlije strelci. To je dokaz da su se svi odlično uklopili, radujem se zbog toga i nadam se da će strelci protiv Radnika postići bar po jedan gol i protiv Napolija", rekao je Zvezdin napadač.

Nikola Stojiljković nije bio deo tima koji je izborio plasman u Ligu šampiona u Salcburug, ali je nakon oporavka ponovo na terenu i spreman da se bori sa Boaćijem za mesto startera.

"Imao sam problema sa povredama što je normalno u profesionalnom fudbalu kad nemate kontinuitet. Hvala Bogu sad sam zdrav i jedino što mi je potrebno jesu samopouzdanje i golovi, potom će sve doći na svoje. Žao mi je što zbog problema sa prednjom ložom nisam bio sa saigračima u Salcburgu. Slavio sam plasman u grupnu fazu pomešanih emocija. Bio sam srećan zbog uspeha, ali tužan što nisam uz saigrače u tom trenutku", zaključio je Stojiljković.

Narednu takmičarsku utakmicu crveno-beli igraju u utorak protiv italijanskog Napolija. Meč se igra na stadionu "Rajko Mitić" i počinje u 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стевица
Sunday, 16.09.2018
23:42

А шта је са Павковом? Зар он, по до сада показаном, није више заслужио место у тиму од Стоиљковића?

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Sunday, 16.09.2018
15:53

Daleko od toga da imam nesto protiv momka..Ali,ne gurajte ga sada u prvi plan..Mislim na medije..Doveden je,izbacio je Pavkova..E sad je doveden Boaci..izbacio njega..Benu se mora naci mesto u timu..polivalentan je..Dakle..NIKOLA STOJILJKOVICU...VREDNO RADI NA TRENINZIMA I CEKAJ SVOJU SANSU..

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.09.2018
13:56

Vreme je da ti pocnes da pogadjas u Evropi.