Stojiljković: "Jednim golom se vraćamo..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.08.2018.
00:19
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde uveren da pravilan pristup u revanšu može da donese ekipi željeni plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Nisu fudbaleri Crvene zvezde ostvarili željeni rezultat u prvom duelu sa Spartakom iz Trnave, ali će u revanšu imati svoje šanse da se izbore za mesto u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Napadač Nikola Stojiljković proveo je na terenu 52 minuta i odigrao ključnu ulogu u akciji iz koje je Zvezda uspela da iznudi penal. Problem je samo što je odmah nakon datog gola rival odgovorio istom merom.

"Otvorili smo lepo utakmicu, na vreme smo postigli gol, međutim, odmah posle našeg gola usledio je njihov. Mislim da bi se skroz drugačije odvijala utakmica i završila da nismo primili taj gol tako brzo. Da smo posle toga spustili loptu i igrali fudbal onda bi se ekipa Trnave otvorila i imali bismo šansu da postignemo drugi gol", kaže Stojiljković.

Rezultat 1:1 nije najbolji mogući ali izgleda da Nikola Stojiljković veruje da bi Zvezda minimalcem u gostima mogla do plasmana u sledeću rundu.

"Primili smo gol, ali opet imamo velike šanse. Rezultat je aktivan. Jednim golom se vraćamo i možemo da prođemo", rekao je napadač crveno-belih.

Spartak je večeras samo dokazao da se radi o kvalitetnoj i disciplinovanoj ekipi koja nije slučajno eliminisala Legiju iz Varšave.

"Kao što je i pre utakmice šef rekao. Jako disciplinovana ekipa koja se bori, trči i maksimalno zalaže. Ako mi ne budemo odgovorili istom merom onda smo u problemu. Moramo u sledećoj utakmici da budemo još čvršći i jači i da damo sve od sebe kako bi prošli dalje", dodao je Stojiljković.

Publika je bila dvanaesti igrač Milojevićevog tima. Više od 35.000 navijača došlo je na stadion i Stojiljković žali što su nezadovoljni otišli kućama.

"Danas je bilo prelepo, atmosfera je bila fenomenalna. Žao mi je što nismo uspeli da ostvarimo pobedu i što su navijači sa stadiona otišli nezadovoljni. Nadam se da ćemo u revanšu ostvariti pobedu i da ćemo imati još jednu šansu da ih obradujemo na 'Marakani'", zaključio je napadač Crvene zvezde.

Za vikend na "Marakani" ponovo gostuje Spartak, ali subotički, u okviru 4. kola Super lige Srbije. Zatim sledi najvažnija utakmica za crveno-bele jer će u revanšu sa Spartakom iz Trnave juriti evropsku jesen.

Podsećamo, ako ishod dvomeča sa Spartakom iz Trnave bude nepovoljan po Zvezdu, rival crveno-belih za plasman u grupnu fazu Lige Evrope biće bolji iz dvomeča Olimpije iz Ljubljane i Helsinkija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
krle
Wednesday, 08.08.2018
18:17

Obećanje ludom radovanje.

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 08.08.2018
11:42

Da vam svima odgovorim. Zvezda ima spica videcete vrlo brzo. I nemoj te da kukate na Stojiljkovica. Pogledajte ucinak Bena na svim utakmicama do sada. Da nema penala taj nikad ne bi gol dao. Ne pravi sanse, ne ulazi u sanse. On da valja ostao bi u Oliju. Srnic je za njega Mesi.

avatar
Michael Tadic
Wednesday, 08.08.2018
10:37

ti, Milic i Srnic, niste igraci za LS, idite sto pre, bice bolje za sve

avatar
Gogi-11
Wednesday, 08.08.2018
10:11

E Stoiljkovicu mozda i imamo sanse da damo taj gol ali je uslov da ti ostanes u BG

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 08.08.2018
09:56

Razocaran sam.Zvevezda nije pobedila pokazalo se to mnogo puta jer nema dobrog i rasnog centarfora.DZaba sve ostalo.Lopti je bilo ali nije bio ko i da ih majstorski iskoristi.Zvezda nece dobro proci ako hitno ne reaguje.Ako ne nadju igraca,bice oni krivi a ne ovi igraci.NJima svaka cast, ma da su neki mogli bolje.

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Wednesday, 08.08.2018
07:58

Dzaba LS kad ovako igraju.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 08.08.2018
11:36

Pa zar ti mislis da je njima stalo do lige sampiona da se nadigravaju i bore ne stalo je pojedincima da se uzmu pare sve ostalo je zanemarljivo