Stojiljković daleko od "Marakane", najbolja ponuda sa Kipra

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.06.2018.
11:46
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Brage karijeru bi mogao da nastavi u redovima šampiona Kipra.

Epa/Hugo Delgado
Epa/Hugo Delgado

Povezane vesti

Zainteresovana je Crvena zvezda za usluge Nikole Stojiljkovića ali uslovi koje je Braga stavila pred čelnike srpskog šampiona predstavljaju problem za realizaciju transfera.

Spekulisalo se prethodnih dana da je Zvezda spremna da ide do maksimalnog iznosa od 800.000 evra kako bi otkupila Stojiljkovićev ugovor, ali su zahtevi Brage daleko veći.

Uslove portugalskog kluba nisu mogli da ispune ni čelnici Apolona ali zato jesu predstavnici šampiona Kipra koji su navodno ponudili sumu koja zadovoljava apetite Brage.

Portugalska "A Bola" piše da je APOEL ponudio sumu koja bi mogla da ubedi čelnike Brage da Nikolu Stojiljkovića puste na "ostrvo ljubavi".

APOEL je u završnici kiparskog prvenstva uspeo da osvoji titulu ispred Anortozisa, tako da će startovati od prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona kao povlašćen tim.

Za razliku od Crvene zvezde, projekcije kažu da će APOEL biti povlašćen sve do trećeg kola, a ukoliko mu se poklope rezultati mogao bi da bude povlašćen i u plej-ofu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Wednesday, 06.06.2018
17:05

Samo neka budu povlasceni i neka nas izvuku u trecem kolu. Sa sve tim napadacem.

avatar
MDzemail
Wednesday, 06.06.2018
12:41

Pojačanje će biti ako ne dođe. Kad u Bragi nije bio starter koji će nam on? Valjda Zvezda teži tome da bude bolja od Brage

avatar
Boki1993
Wednesday, 06.06.2018
11:50

Nema veze, treba dati sansu malom joveljicu. Imamo i pavkova koji je igrao kao lud ovu sezonu, treba ga nagraditi.

avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 06.06.2018
16:05

Za Joveljića si u pravu, a Pavlov je smešan igrač, kupili smo ga samo zato što je to "neko" naredio, a ne zato što nam treba.