Stižu pojačanja za Ligu šampiona! Zvezdaši, bićete zadovoljni!

 • Autor: Beta

 • 11. januar 2016.

 • 12:50

 • Izvor: Beta

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Odlične vesti ''zvezdaškoj javnosti'' preneo je generalni direktor Crvene zvezde, na startu priprema jesenjeg prvaka za prolećni deo sezone.

Stižu pojačanja za Ligu šampiona! Zvezdaši, bićete zadovoljni!
Foto: crvenazvezdafk.com
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da će javnost biti zadovoljna pojačanjima u zimskom prelaznom roku jer su "podignute granice potrebnog kvaliteta" za taj fudbalski klub.

"Prelazni rok počinje tek 18. januara, a dok zvanično to ne uradimo ne bih o imenima. Ali, zvezdaška javnost će biti zadovoljna pojačanjima. Više niko nije zadovoljan samo titulom, već svi pričaju o Ligi šampiona. U skladu sa tim tražimo pojačanja. Podigli smo granice i nivo potrebnog kvaliteta za Zvezdu", rekao je Terzić novinarima na stadionu Zvezde.

Terzić je kazao da klub pregovara sa dvojicom igrača iz inostranstva, koji igraju na poziciji zadnjeg veznog i štopera, i dodao da u domaćem prvenstvu ima talentovanih igrača, ali nedovoljno za zahteve koje trenutno ima Crvena zvezda.

On je dodao da je Bordo ponudio dva i po miliona evra i 20 odsto od naredne prodaje za Vukašina Jovanovića, ali je istakao da taj fudbaler treba da ostane u Zvezdi.

"Ne radi se toliko o ceni, da li je realna ili ne. Fudbalsko tržište je nepredvidivo, moguće da ga prodamo jednog dana za pet, ali i da ne dobijemo ovakvu ponudu. Prodajom Marka Grujića smo stabilizovali finansije.

Daleko od toga da ne treba još novca, ali mislim da možemo da izguramo proleće i na miru se pripremamo za kvalifikacije za Ligu šampiona",
rekao je Terzić i dodao da u sredu ili četvrtak očekuje novac od Grujićevog transfera.

On je naveo da nije realno da Grujić ostane da sa Zvezdom igra kvalifikacije za Ligu šampiona.

Prema njegovim rečima, Zvezda konkretne ponude ima samo za Jovanovića i Aleksandra Kataija, ali da je njihova prodaja bila rezervni plan ako se ne realizuje Grujićev transfer.

"Oni neće otići, kao ni Luis Ibanjes, Ugo Vijeira i drugi, za koje smo takođe imali ponude", dodao je Terzić.

Direktor crveno-belih je poručio da nema opuštanja i pored 25 bodova prednosti u odnosu na najbližeg rivala na prvenstvenoj tabeli.

"Poštujemo sve klubove koji su nam za petama, koji prete. Cenimo i Čukarički, Borac, Vojvodinu i Partizan i nećemo se opuštati", kazao je on.

Terzić je igračima Zvezde poželeo sreću i zdravlje, kao i to da slušaju trenera Miodraga Božovića kako su ga slušali do sada.

"Ne smeju da se opuštaju jer još nije uzeta titula. Nema opuštanja dok god je ne uzmemo. Naš deo posla je organizacija, a njihov da osvoje titulu", istakao je Terzić.

Fudbaleri Zvezde su se okupili pred početak priprema za prolećni deo sezone, koje će obaviti u Sloveniji i na Kipru.

Prva zvanična utakmica u nastavku Super lige trebalo bi da se igra 20. feburara u Beogradu protiv Mladosti iz Lučana.
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari