Stiže ponuda, da li se Vujadin večeras oprašta od Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2019.
16:37
Izvor: Sportske.net

Ali, ako ga vidite u igri protiv Suduve, znajte da od transfera nema ništa!

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde večeras otvara novu sezonu gostovanjem litvanskoj Suduvi u Marijampolju, u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Štoper Vujadin Savić je jedan od ukupno 21 igrača koje je trener Vladan Milojević poveo na put, ali posle najnovijih vesti sa Kipra, deluje da su male šanse da ga večeras vidimo na terenu.

Naime, kiparski mediji otkrili su da se za Savića interesuje tamošnji APOEL, ali ako Zvezdin defanzivac večeras bude upisao prvi nastup u kvalifikacijama ove sezone, on će izgubiti pravo da Kipranima pomogne u nastavku kvalifikacija, a time verovatno dovesti šanse za realizaciju ovog transfera na minimum.

Osim toga, podseća se da Savić sa Zvezdom ima ugovor do 2022. godine i da zbog toga APOEL-u ''neće biti lako'' da angažuje ovog fudbalera.

Ipak, i pored važećeg ugovora, Savić ima dozvolu kluba da u slučaju dobre ponude ovog leta napusti Crvenu zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FCMV
Tuesday, 09.07.2019
17:49

Za milion ce ga prodati!

avatar
3x3
Tuesday, 09.07.2019
17:32

Ne u slucaju dobre ponude, nego u slucaju bilo kakve ponude. Vise je nego ocigledno da uprava pokusava da ga se otarasi na sve moguce nacine, a on je verovatno najbolji defanzivac u ekipi. Ne razumem sto toliko bas hoce da ga oteraju...