Stiže nova ponuda, sprema se još jedan odlazak iz Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.01.2019.
18:31
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Da li je ovako najbolje za sve?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iskusni vezista Dejan Meleg letos je bio jedno od prvih pojačanja Crvene zvezde, mislilo se u početku da će on nastaviti tamo gde je stadio Gelor Kanga, ali vrlo brzo se ispostavilo da nekadašnji fudbaler Vojvodine ne može da se izbori za značajniju minutažu u velikoj konkurenciji.

U Zvezdu je stigao iz turskog Kajzerija za 300.000 evra, potpisao ugovor do leta 2021. godine, ali je jesenas upisao samo sedam nastupa, bez postignutog gola, uz dve asistencije.

Ove zime pokušava da se izbori za nešto veću ulogu u Zvezdi u nastavku sezone, ali pitanje je kakve su mu šanse, s obzirom da je u veznom redu i dalje velika konkurencija i da će Marin, pa i Ebisilio opet biti u prednosti.

To, izgleda, žele da iskoriste u moldavskom Šerifu, s obzirom da su, prema saznanjima ''Mozzartsporta'', iz ovog kluba pokazali interesovanje za Melega i narednih dana se očekuju konkretnije informacije na tu temu.

Navodno, radilo bi se o šestomesečnoj pozajmici, do kraja sezone, pa bi Meleg mogao da konačno računa na veću minutažu, s obzirom da je i u Kajzeriju bio u drugom planu, pre dolaska u Zvezdu.

Od Zvezdinh letošnjih pojačanja, ''Marakanu'' su ove zime već napustili Miloš Degenek (Al Hilal) i Nikola Stojiljković (Majorka), a osim Melega, sličan scenario bi mogao da usledi i u vezi još jednog igrača koji je letos stigao u Zvezdu. O tome opširnije u prilogu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek B.
Thursday, 24.01.2019
22:56

Veliki talenat ali očajan radnik. Čovek nije za "najveću scenu", tamo gde je prva violina i šerif ekipe tu je odličan