Stiglo prvo pojačanje u TSC!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 11.01.2021.
23:12
Izvor: Beta

Napadač Milan Đokić od danas je novi član fudbalskog kluba TSC, u koji stiže kao prvo pojačenje u zimskom prelaznom roku.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Napadač Milan Đokić od danas je novi član fudbalskog kluba TSC, u koji stiže kao prvo pojačenje u zimskom prelaznom roku.

Đokić dolazi iz Zlatibora, ali je za njega TSC poznata sredina, pošto je u Bačkoj Topoli igrao pre pet godina, kada se TSC još takmičio u trećoj ligi.
 
Novi sportski direktor Mirko Jovanović istakao je da je na Đokiću da se izbori za što bolju poziciju u timu i da je jako važno da pojača konkurenciju u napadačkoj liniji TSC-a.

"Đokić je igrač koji ume da postigne gol, u prethodnoj polusezoni dao je tri gola, a u prošloj sezoni sedam. Ovde će imati šansu da napreduje", rekao je Jovanović, prenosi klub.

Đokić je zahvalio svima u klubu što su mu ukazali poverenje i što je dobio priliku da se vrati u TSC.

"Srce mi je puno što ponovo nosim ovaj dres. Ovo je sada mnogo veći klub nego što je bio kada sam odlazio i zaista sam presrećan", rekao je Đokić, obećavši da će pružati svoj maksimum.

baner

TSC je 8. januara počeo pripreme za drugi deo sezone u Super ligi Srbije, sa novim šefom stručnog štaba Mladenom Krstajićem.

U četvrtak kreću na drugi deo priprema u Antaliju, gde će provesti dve nedelje, tokom kojih će odigrati četiri pripremne utakmice.

Posle 19 odigranih kola u jesenjem delu sezone u Super ligi, TSC je osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke