Stiglo objašnjenje - Evo zašto je Ostojić zamenjen u poluvremenu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.03.2018.
17:33
Izvor: Sportske.net

Mnogi su mislili da je Miroslav Đukić povukao iskusnog štopera sa terena zbog penala koji je skrivio u završnici prvog poluvremena.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana upisali su drugu prvenstvenu pobedu u prolećnom delu sezone, a prvu na domaćem terenu još od 22. oktobra prošle godine i utakmice sa Bačkom iz Bačke Palanke.

Crno-beli su prikazali dosta bolju igru nego na prethodnih nekoliko utakmica ali je superligaš sa Banjice ipak uspeo da postigne gol i na poluvreme ode sa rezultatskim egalom.

Penal iz kog je Vladimir Volkov doneo izjednačenje Radu skrivio je Bojan Ostojić i mnogi su mislili da ga je Miroslav Đukić u poluvremenu izveo iz igre zbog toga.

Nakon utakmice stiglo je objašnjenje o čemu se zapravo radi. Situacija nije dobra jer je Ostojić morao van igre zbog povrede kolena.

Za sada nije poznato o kakvoj se povredi radi, da li su stradali ligamenti ili je u pitanju povreda meniskusa ali će dosta toga biti jasnije nakon pregleda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zeljko Trisic
Thursday, 08.03.2018
02:14

Zamenjen zato sto nema veze s vezom, za 70% golova koje smo primili kriv je Ostoja neznam kako to dosad niko iz strucnog staba nije video

avatar
Osijek 51
Wednesday, 07.03.2018
20:36

Ostoja, ti si sa Milenkovicem puno bolje izgledao zato sto je on mali Bekenbauer, ponavljas iste greske, neodlucan u duelu, spor...

avatar
Gandra64
Wednesday, 07.03.2018
20:19

Boki, želim ti brz oporavak

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 07.03.2018
18:39

boki izvini brate ali ti nisi za prvi tim pravis mnogo pocetnickih gresaka