Stigli Kinezi u Partizan, šta je Iliev dogovorio s njima?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.03.2018.
11:11
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Zanimljiva poseta Humskoj, Ivica Iliev bio u ulozi domaćina kineskoj delegaciji. Koji je povod ovog susreta?

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Klub iz Humske danas se na svom sajtu pohvalio posetom delegacije iz Kine koja je tom prilikom obišla sve resore stadiona Partizana u Humskoj 1, kao i SC Partizan-Teleoptik.

U ime Partizana dočekao ih je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, kao i direktor Oladinske škole Partizana Vanja Radinović.

Kako je saopšteno iz Humske, delegaciju iz Kine činili su: g. Cui Jong, prvi asistent predsednika i direktor Akademije  FK Janbian Funda, g. Nui Li, sponzor i član borda Šangaj Senhua (Premijer liga Kine), g. Sun Čao, predsednik Sanrajs fudbalske Akademije (najveća akademija fudbala u Pekingu), g. Slobodan Ristić, direktor Sanrajs fudbalske Akademije i g. Ivan Ivović, CEO – osnivač i iSports Company.

A posle sastanka, doneti su i određeni zaključci.

''Pokazano je obostrano zadovoljstvo i spremnost ka realizaciji zajedničkh planova sa ciljem razmene ideja, stručnih kadrova, kampova FK Partizan, stručne edukacije u Srbiji i Kini, skautiranja talenata i dr…'', navodi se na sajtu Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Friday, 23.03.2018
19:22

E, moj Duce, dok mrske komsije mlate milione po Srbiji gdje god stignu, vi sa Kinezima imate razmjenu misljenja, biznis nema sta. Ostavi se ti toga posla, vec polako sa Djukicem pakuj kofere, sa promasajima u selekciji i odvratnom igrom vi ste potrosili sve kredite...

avatar
Friday, 23.03.2018
02:46

U kako bi bilo dobro da nas kupe ovi bogati Kinezi.

avatar
Silent
Thursday, 22.03.2018
15:07

Dobice jeftine kineske lopte i opremu za orginale se nema para uzeo ih Suma